21.04.2022
Frumosi, talentati si intotdeauna indragostiti! Ce spun interpretii Ilie si Tatiana Maxian despre cea mai recenta piesa lansata, dar si despre viitoarea cariera solo a Tatianei: „Nu o vedeam singura sa cante, dar totul va fi bine...” - VIDEO

Se pare ca le place tot mai mult sa cante impreuna, pentru ca s-au apucat serios de treaba. Cu un nou videoclip au facut seara perfecta invitatii Ilie si Tatiana Maxian in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

In escapada lor din Dubai, cei doi interpreti povestesc ca au prins trei iepuri odata: S-au odihnit, dar paralel au si muncit si au creat in rezulat doua videouri frumoase.

Ce graviduta sportiva este Katherine Schwarzenegger. Fiica lui Arnold isi plimba mandra burtica

Ieri indragitul cuplu a publicat si cea de-a doua piesa cu titlul „In inima mea”, iar videoul s-a axat pe o poveste de dragoste frumoasa. 

Desi ii vedem acum doar impreuna, Tatiana spune ca urmeaza cel mai probabil sa lanseze si piese solo, asta deoarece ea nu participa la evenimentele private impreuna cu Ilie, iar genul pieselor pe care ei le abordeaza impreuna este mai mult pentru internet si un altfel de public. 

Curand incepe sezonul evenimentelor active si numeroase, iar Ilie a mentionat ca tine un regim alimentar mai strict, iar pe langa asta mai face si sport pentru a se mentine in forma. 

De Sarbatorile Pascale, cei doi povestesc ca vor sarbatori in sanul familiei, iar toate bucatele vor fi preparate la afacerea de familie pe care o au, adica restaurantul lor. 

Imposibil sa asculti fara lacrimi in ochi! „Hai acasa puisor” - melodia Irinei Kovalsky despre neam, traditii si dorul nemilos de casa a moldovenilor - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie