21.04.2022
Ce graviduta sportiva este Katherine Schwarzenegger. Fiica lui Arnold isi plimba mandra burtica

Katherine Schwarzenegger a iesit la plimbare prin Brentwood, insotita de sora sa, Christina.

Katherine (32) a fost surprinsa impreuna cu sora Christina (30) in timp ce se plimbau si beau apa si cafea. Vedeta este mandra de sarcina sa avansata, ea asteapta al doilea copil cu sotul Chris Pratt. Mai au o fetita pe nume Lyla Maria, in varsta de doar 1 anisor.

Imposibil sa asculti fara lacrimi in ochi! „Hai acasa puisor” - melodia Irinei Kovalsky despre neam, traditii si dorul nemilos de casa a moldovenilor - VIDEO

Schwarzenegger a optat pentru o tinuta sport neagra: colanti, tricou si hanorac. De asemenea, a purtat si o sapca de vara, pentru a se proteja de soare. Scriitoarea arata foarte bine, este intr-o forma fizica de zile mari, iar asta se vede dupa forma picioarelor atletice. Fiindca Katherine este o fire sportiva.

Fiica lui Arnold s-a laudat cu burtica ei in crestere si pe contul sau de socializare, duminica, dupa ce a publicat cateva imagini. Vedeta poarta o rochie alba care i s-a mulat pe corp, cu motive florale, si a reprezentat tinuta sa de Paste.

Iubitul Rihannei, certat cu legea! A$AP Rocky a fost arestat de politistii din Los Angeles

Scriitoarea a facut furori cu colierul sau de aur pe care scrie numele fiicei sale. Katherine si-a insotit imaginile cu mesajul ”Visurile se indeplinesc”, facand aluzie la familia sa frumoasa, in curs de expansiune.

Katherine Schwarzenegger s-a logodit cu Pratt in ianuarie 2019, iar nunta au facut-o la Montecito, in luna iunie a aceluiasi an. Lyla Maria, primul lor copil, s-a nascut in august, 2020.

Articole din aceeasi categorie