12.07.2024
Fricile ne inhibă! Care sunt temerile Innei Colbasiuc, dar și cum a acceptat moartea bunicii: „Chiar dacă ea nu mai este prezentă fizic, ea este prezentă în mine” - FOTO/VIDEO

Într-o lume în continuă schimbare, actrița Inna Colbasiuc a împărtășit gândurile sale despre temeri, pierderi și căutarea unui sens mai profund al vieții, în cadrul podcastului „Unu Noaptea”.

Inna Colbasiuc a vorbit deschis despre fricile care o bântuie. „Mi-e frică de a nu deveni inutilă, decât de a fi bătrână, îmi mai este frică de moarte, asta este cea mai mare frică. Eu am înțeles că nu e așa de strașnic să mori. Îmi e frică și de a pierde oameni dragi, nici nu vreau să-mi imaginez acest lucru”, a mărturisit aceasta.

Sfinții Apostoli Petru și Pavel - sărbătoare specială pentru cei care poartă aceste nume. Cine sunt vedetele de la noi care sărbătoresc astăzi ziua onomastică - FOTO

Moartea bunicii a avut un impact profund asupra actriței, astfel acesta a povestit: „Chiar dacă bunica mea a decedat și am trecut prin tot acest proces, când a decedat eu aveam 34 de ani. Asta era mama mamei mele la care eu țineam foarte mult, iar Dumnezeu m-a menajat în acea zi și eu eram împăcată cu moartea acesteia și cumva rudele mele se uitau că eu nu prea plâng. Însă eu am încercat să văd partea plină a paharului și anume că eu am avut-o 34 de ani, iar alții nu și-au văzut buneii niciodată, eu am amintiri cu ea cât pentru 7 vieți. Și chiar dacă ea nu mai este prezentă fizic, ea este prezentă în mine, eu i-am moștenit foarte multe lucruri”.

Cele 20 de kilograme în plus au devenit o binecuvântare pentru ea. Moldoveanca din Madagascar, Cynthia Elisoa: „M-au protejat de loviturile și rănile vieții” - FOTO

„Eu de mică îmi făceam în cap planuri cu viața mea, că o să fiu mare și o să ajung actriță, iar la final că o să mor și până astăzi am momente când mă ajunge panica și caut să fac ceva, să mă pișc ca să-mi scot focusul de pe gândurile astea. Dar odată cu trecerea timpului parcă tot mai mult și mai mult mă împac cu gândul că ăsta este un circuit, acesta este un proces normal prin care trec toți oamenii”, a mai adăugat Inna despre fricile care erau în sufletul său de mică.

Inna a venit și cu un mesaj pentru toți cei care au inhibate fricile în suflet:„De aceea este foarte important să trăim frumos, să trăim cum vrem, nu cum trebuie, dar cum vrem noi. Să-ți urmezi visele, să faci ceea ce-ți place, pentru că mâine poate să nu mai fie, dar nici să cheltui toți banii, pentru că mâine nu va mai fi”.

În cele din urmă, sensul vieții pentru actriță a devenit copilul său și familia:„Oi fi eu patetică sau nu, dar sensul vieții mele este copilul, deoarece el este continuarea mea, este starea mea de bine. Sensul vieții mele este și sănătatea mea pentru că dacă n-aș vedea-o nu ar fi sens, dar dacă aș defini sensul vieții printr-un cuvânt atunci familia și copilul, dar copilul în primul rând”.

Cea mai eficientă metodă pentru a scăpa de celulită! Nicolle Trifan, antrenoare de fitness: „Nu o să demonizez aparatele, dar nu garantează foarte mult progres” - VIDEO

Inna Colbasiuc este o actriță din Republica Moldova. Pe lângă activitatea sa de bază, aceasta e și bloggeriță, cu o comunitate de peste 73 de mii de urmăritori pe Instagram.

SURSĂ FOTO: Instagram/ colbasiucinna

Articole din aceeasi categorie