12.07.2024
Cea mai eficientă metodă pentru a scăpa de celulită! Nicolle Trifan, antrenoare de fitness: „Nu o să demonizez aparatele, dar nu garantează foarte mult progres” - VIDEO

Nicolle Trifan este una dintre cele mai cunoscute antrenoare și bloggerițe din țară. Aceasta duce un mod de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată și activitate fizică regulată pe care o face la sala de sport.

Fiind invitată în studio la iSănătate, Trifan a abordat subiecte precum importanța alimentației corecte în procesul de slăbire, dar și în înlăturarea problemelor cu tenul. De asemenea, antrenoarea de fitness a vorbit și despre metodele ce vin în ajutorul femeilor care vor să scape pentru totdeauna de celulită.

„Și pentru că ai zis de celulită, care crezi că sunt cele mai eficiente instrumente în lupta cu celulita?”, a întrebat prezentatoarea iSănătate, Vlada Mardari.

După părerea invitatei, alimentația este factorul cheie care contribuie la eliminarea celulitei (pielea în „coajă de portocală”). „Iarăși mă întorc la alimentație”, a notat aceasta.

Cele 20 de kilograme în plus au devenit o binecuvântare pentru ea. Moldoveanca din Madagascar, Cynthia Elisoa: „M-au protejat de loviturile și rănile vieții” - FOTO

Totodată, Nicolle Trifan este de părere că procedurile corporale sunt un „bonus” în lupta cu această afecțiune, dar nicidecum o soluție: „Sunt un bonus! Nu o să demonizez aparatele, dar nu garantează foarte mult progres fără alimentație și sport. Să spunem că 10% din rezultat se datorează masajului și aparatelor”.

„Chiar și când ne programăm la diferite proceduri cu aparate sau masaj anticelulitic de fiecare dată îți este dat sfatul să ai grijă ce mănânci. Fără alimentație totul este în zadar”, a mai spus antrenoarea de fitness.

Alexandra Daddario este însărcinată. Actrița din „The White Lotus” așteaptă primul copil cu soțul ei, Andrew Form

Nicolle Trifan este cunoscută în mediul online pentru modul de viață activ pe care îl duce și corpul bine lucrat la sală. Antrenoarea se bucură de un număr mare de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie