12.07.2024
Sfinții Apostoli Petru și Pavel - sărbătoare specială pentru cei care poartă aceste nume. Cine sunt vedetele de la noi care sărbătoresc astăzi ziua onomastică - FOTO

Creștinii ortodocși de stil vechi sărbătoresc astăzi, la data de 12 iulie 2024, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel, primii apostoli ai creștinismului.

Echipa Perfecte.md a pregătit o listă cu cele mai cunoscute vedete din Republica Moldova care își sărbătoresc astăzi ziua onomastică. 

Pavel Stratan - interpret

Pavel Stratan este un cântăreț și textier de muzică folk, pop din Republica Moldova. Muzica pe care o face nu poate fi catalogată. Este un amestec de stiluri. Nu se știe exact cât la sută este inspirație și cât la sută muzică originală. De fapt, aceasta pare a fi noutatea pe care o aduce pe piață.

Petru Hadârcă - actor

Petru Hadârcă este un actor și regizor din Republica Moldova. În 1985 a absolvit Institutul de Teatru „B. V. Șciukin” de pe lângă Teatrul academic „Evghenii Vahtangov” din Moscova. A fost actor la teatrele „Luceafărul” și „Mihai Eminescu” din Chișinău, precum și la Teatrul „Ion Creangă” din București.

Petru Chicu - prezentator ProTV

Petru Chicu este prezentatorul emisiunii „Gusturile se Discută” de la ProTV. Acesta e unul dintre cei mai cunoscuți bucătari-chefi din Moldova.

Petru Marandici - dj

În timp ce soția și tatăl lui se luptă cu cancerul, William are grijă de sănătatea lui. Ce măsură a luat

Petru Marandici e cunoscut în special dupa numele lui de scenă - DJ Coppito. Este pasionat de muzică încă din studenție, iar munca și optimismul l-au făcut să lupte pentru visul său și să și-l realizeze.

Petru Moiseev - toboșar

Infertilitatea - un diagnostic de cuplu! Victoria Ghimpu, obstetrician-ginecolog: „Tot timpul femeia a fost privită ca cea vinovată” - VIDEO

Moiseev este un toboșar popular în Republica Moldova care a început să cânte de la vârsta de 4 ani. A colaborat cu interpreți precum: Dan Balan, Carla's Dreams, Vali Boghean, Valentin Uzun.

Petru Haruța - instrumentist

Petru este un instrumentist cunoscut din Republica Moldova. De asemenea, acesta este și lector universitar, șef secția jazz la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Articole din aceeasi categorie