20.08.2022
De pus pe repeat! Trupa DoReDos a lansat „Odin na million”, piesa care prelungeste vara. Asculta si tu cel mai nou hit al indragitei formatii - VIDEO

Formatia DoReDos s-a pus pe treaba anul acesta! Dupa relansarea de succes din luna februarie, Marina, Evgheni si Sergiu au revenit in forta cu o noua melodie intitulata „Odin na million”. 

Extrem de entuziasmati de rezultatul obtinut, trupa DoReDos a anuntat lansarea noului lor hit: „Aceasta piesa nu va lasa pe nimeni indiferent, este plina de starea pozitiva a verii. In timp ce vizionati videoclipul, veti dori sa dansati si sa cantati impreuna. Piesa „Odin na milion” va prelungi vara cu multe luni inainte si te va cufunda in starea de soare, caldura combinata cu vantul racoros si placut. Cantecul exploreaza tema unui triunghi amoros cu un final cochet si relaxat.”, transmite formatia.

Interpreta MakSim a aparut la bratul unui barbat in varsta! Vezi cine este acesta, dar si neintelegerea aparuta ulterior din cauza pozei - FOTO

Muzica si versurile au fost scrise chiar de membrii trupei: Marina, Evgheni si Sergiu, iar pentru productia video si muzicala au lucrat Fox Banger, Sandu Gorgos si Alexander Vrabie.

Un popular manelist roman a pus ochii pe moldoveanca Andreea Bostanica! Video-ul publicat de acesta a strans aproape un milion de vizualizari in timp record - VIDEO

 Desi au trecut doar cateva minute de la lansare, fanii au reusit deja sa laude noua productie a artistilor si sa distribuie un feedback pozitiv: „Extraordinara piesa/ Multumesc pentru o alta piesa buna/ Am asteptat-o”, au scris cativa dintre ei. 

Membrii trupei DoReDoS au implinit in anul 2022, 10 ani de cand activeaza impreuna. Acestia au multe piese lansate si au cucerit de-a lungul timpului un numar mare de admiratori. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie