29.07.2022
Fotomodelul care a ajuns, fara sa vrea, imaginea unei campanii care glorifica formele generoase: „M-am enervat” - FOTO

Nyome Nicholas-Williams a ramas fara glas atunci cand si-a vazut imaginea pe un poster de campanie care incurajeza femeile cu forme generoase sa mearga la plaja. Tanara din Marea Britanie a reactionat public cerand socoteala initiatorului campaniei, Guvernul spaniol.

Nyome Nicholas-Williams a cerut o pozitie oficiala a Ministerului Egalitatii din Spania, dupa ce institutia a folosit una dintre fotografiile sale intr-o campanie care a starnit multa atentie in Europa.

Institutia a transmis un mesaj puternic femeilor care se rusieaza sa mearga la plaja din cauza corpurilor lor imperfecte, odata cu demararea campaniei Vara este si a noastra.

Afisul campaniei infatiseaza cinci femei cu forme generoase, cu celulita, vergeturi sau cu mastectomie care se bucura de plaja la malul marii, in costume de baie. Una dintre aceste femei este Nyome Nicholas-Williams, care s-a recunoscut in fotografia oficiala postata de ministerul spaniol.

La aproape 10 ani de casatorie - la fel de indragostiti! Justin Timberlake si sotia, sarut romantic pe malul marii - FOTO

„Poti sa-ti dai seama ca sunt eu. Am membri ai familiei care ma suna sa ma felicite. Ce se intampla aici? Nu am avut niciun control fata de modul in care corpul meu a fost folosit in imagine, asa ca am fost trista la inceput. Apoi m-am enervat la culme”, a spus femeia pentru metro.co.uk.

Nyome Nicholas-Williams a dezvaluit ca initiatorii campaniei s-au inspirat dintr-o fotografie publicata de ea in luna mai, pe baza careia au realizat imaginea din posterul publicat pe contul oficial de Facebook al ministerului.

Ea crede ca oficialii spanioli au procedat la fel si in cazul celorlalte femei care apar in afis.

„Mi-as dori foarte mult sa le recunosc pe celelalte femei, deoarece am fi putut sa ne unim ca Spice Girls si sa luam masuri impotriva guvernului spaniol”, a mai spus modelul plus size.

Beyonce a publicat o imagine rara pe retelele sociale unde este alaturi de copiii sai: „O fotografie incredibila” - FOTO

Femeia spune ca este de acord cu mesajul campaniei, ea insasi victima a stereotipurilor si umilintelor din cauza formelor sale generoase. Insa, ar fi vrut ca autoritatile spaniole sa-i fi cerut acordul inainte de a-i folosi imaginea.

Articole din aceeasi categorie