29.07.2022
La aproape 10 ani de casatorie - la fel de indragostiti! Justin Timberlake si sotia, sarut romantic pe malul marii - FOTO

Justin Timberlake si Jessica Biel sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Potrivit revistei People, cantaretul si actorul american Justin Timberlake, in varsta de 41 de ani, a fost vazut la o intalnire romantica cu sotia sa, Jessica Biel.

Cuplul se afla in prezent in vacanta in Italia. Recent, paparazzi locali i-au suprins pe Justin si Jessica sarutandu-se pe una dintre plaje.

In imagini, sotia lui Justin Timberlake a ales sa poarte un bikini leopard, iar cantaretul american a optat pentru un pulover negru, pantaloni scurti verzi si panama.

Mai multe persoane au fost ranite in timpul concertului interpretei Dua Lipa. Vezi care este motivul: „Nimeni nu banuia nimic”

In 2022, cuplul va sarbatori 10 ani de casatorie. Cei doi sunt impreuna din 2007. Cuplul iese rar in public si incearca sa-si tina viata personala departe de camerele foto ale paparazzilor.

Ce declaratii a facut Patrick Hanganu dupa ce a dat de inteles internautilor ca a devenit de curand tata: „Este un copil pe care il iubesc foarte mult...”

Articole din aceeasi categorie