29.07.2022
Beyonce a publicat o imagine rara pe retelele sociale unde este alaturi de copiii sai: „O fotografie incredibila” - FOTO

Cantareata in varsta de 40 de ani a publicat o fotografie rara pe retelele sociale. Beyonce a scris si un mesaj emotionant, in care se adreseaza sotului si copiilor ei. 

Recent, Beyonce a publicat o imagine cu copiii sai. Artista si sotul ei, rapperul Jay-Z au trei copii: Blue Ivy in varsta de 10 ani si o pereche de gemeni care au cinci ani, Sir si Rumi. 

Vedeta si-a fotografiat copiii in timp ce toti trei dormeau. Interpreta a aparut in imagine intr-un top negru, fara un pic de machiaj. Cantareata s-a acoperit cu o patura, iar copiii erau langa ea, toti trei fiind in pijamale colorate. 

Nu este doar un actor de succes, dar si un pictor iscusit! Johnny Depp si-a vandut colectia de arta de debut cu 3 milioane de lire sterline. Vezi cum arata operele create de vedeta - FOTO

Aceasta imagine a fost publicata cu ocazia lansarii noului album al cantaretei „Renaissance”. Beyonce a afirmat ca este recunoscatoare copiilor, sotului si oamenilor apropiati pentru sprijinul acordat in timpul inregistrarii albumului sau. 

„Vreau sa multumesc in mod special lui Rumi, Sir si Blue, pentru ca mi-au oferit spatiu personal, creativitate si inspiratie. Vreau sa-i multumesc minunatului meu sot si muzei care m-a facut sa trec peste acele nopti albe petrecute in studio”, a spus Beyonce. 

A rupt tacerea! Cum a comentat Emily Ratajkowski zvonurile ca fostul sau sot o insela

Fanii interpretei au ramas entuziasmati de aceasta imagine. „Cat de draguti sunt copiii!”, „O mama frumoasa si o interpreta nemaipomenita! Ea a putut sa le combine pe toate!”, „O fotografie incredibila! Orice lucru dificil trece pe al doilea plan, atunci cand iti poti imbratisa copiii si simti caldura sufleteasca de la ei”, au scris internautii. 

Articole din aceeasi categorie