13.11.2023
Fostul sot ii este antrenor de fitness! Ce a povestit Tany Vander despre relatia cu Nikita Iarmolenko - VIDEO

Recent, Tany Vander a fost provocata de catre specialista in social media marketing, Daniela Ionas sa raspunda la cateva intrebari personale. Vander a acceptat provocarea fara a sta prea mult pe ganduri.

Una dintre intrebari a fost: „De ce dintre toti antrenorii din Chisinau ai ales sa mergi totusi la fostul tau sot?”.

„De ce am ales ca fostul sot sa fie antrenor din toti antrenorii din Chisinau? Fiindca il consider foarte bun in ceea ce face, da foarte bun. El ma simte foarte bine. Avem un vibe intre noi care nu va mai fi cu altcineva. Eu ma antrenez cu el usor, liber, cu placere. Nu merg fortat. Unii antrenori iti dau exercitii care nu iti merg. El stie foarte bine ce mi se potriveste. Plus la toate, noi avem despre ce sa vorbim. E cu totul alt vibe, nu stiu”, a raspuns femeia de afaceri.

Tatiana Maxian - in vacanta de ziua ei de nastere! Bloggerita se afla la peste 3 mii de kilometri de casa - FOTO/VIDEO

De asemenea, Vander a fost intrebata si care este totusi prenumele ce l-a ales pentru viitorul ei copil.

Vezi in filmuletul de mai jos ce a raspuns aceasta:

Tany Vander este o influencera din Republica Moldova, cu o comunitate de 220 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Anterior, Vander a fost casatorita cu antrenorul Nikita Iarmolenko, insa in 2014, dupa 2 ani de casnicie, cei doi au luat decizia de a divorta.

O femeie de 33 de ani a descoperit din intamplare, in pozele de vacanta, ca sotul o insela. Barbatul era mult prea apropiat de bona - FOTO

Articole din aceeasi categorie