12.11.2023
Tatiana Maxian - in vacanta de ziua ei de nastere! Bloggerita se afla la peste 3 mii de kilometri de casa - FOTO/VIDEO

Acum o zi, una dintre cele mai apreciate si urmarite bloggerite de la noi si-a sarbatorit ziua de nastere. Este vorba despre nimeni alta decat - Tatiana Maxian.

In acest an, alaturi de sotul ei, Tatiana si-a propus sa descopere o noua tara si anume Islanda. Pe Instagram, influencerita a publicat deja un video in care sufla in lumanarea de pe tort, aflandu-se langa o cascada.

„Draga viata, iti multumesc ca esti atat de generoasa cu mine! La multi ani mie, la multi ani, Tatiana”, a scris Maxian in descrierea postarii.

Atat internautii, cat si influencerii de la noi s-au grabit sa o felicite pe Tatiana pe online. „La multi ani”, i-a transmis Katy Black. „La multi ani frumosi”, a mai scris Katalina Rusu.

Meryl Streep, prima aparitie publica de la despartirea de sotul ei, Don Gummer. Actrita nu renunta la verigheta - FOTO

Totodata, Maxian a fost felicitata si de catre sora ei care a publicat pe Instagram cateva fotografii, dar si un text.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 210 mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Anastasia Fotachi si Gabriel Stati, parinti fericiti si impliniti! Fiul lor, Alistar, a implinit 6 luni. Cat de mult a crescut micutul - FOTO

Articole din aceeasi categorie