07.06.2023
Dana Marchitan - mai sincera ca niciodata! Vezi ce a povestit interpreta despre noua sa profesie - VIDEO

Plina de energie a venit interpreta Dana Marchitan la emisiunea O Seara Perfecta, unde a povestit despre evenimentele private la care este invitata ca moderatoare si solista si cum se descurca in functia de profesoara de muzica. 

„Sunt bine, totul e minunat, am cantat, am dansat, inseamna ca totul e bine. Eu am cantece care sunt triste, acelea le pun pe policioara si vor sta acolo pana la adanci batraneti. Intotdeuna am incercat sa fac ceva, sa ma mentin. Este usor sa incepi ceva, dar cel mai complicat este sa mentii si sa cresti, totul depinde de noi”, a spus interpreta in cadrul emisiunii.

O sa fie hit! Mark Stam „a spart gheata” cu o piesa in colaborare cu Adda - VIDEO

Dana Marchitan a marturisit ca o reprezinta ocupatiile pe care le are: „Eu predau, cant si chiar s-a inceput sezonul de petreceri, de evenimente. Ceea ce se deseneaza este frumos, este plin, imi place, am de lucru. Mie imi place foarte mult ceea ce fac, asta ma reprezinta. Eu sunt creata pe pamant ca sa ridic dispozitia prin muzica, dans si voie buna. Ceea ce pot sa transmit eu de la inima, la inima”.

„Acum lucrez la o piesa noua. Fiecare piesa este ca un copil adevarat, care are si timpul lui. As vrea si la capitolul promovare sa fie totul profesionist, sa am si un videoclip. Imi doresc foarte multe si am asteptari, ceea ce se aude in refren o sa provoace si zambet. Eu sper sa fie hit”, a spus interpreta despre planurile sale pentru viitorul apropiat.

Totul despre aditia osoasa! Afla ce presupune aceasta interventie, dar si cat dureaza recuperarea, afla de la medicul Olga Rusu - VIDEO
Dana Marchitan a povestit ca anul trecut a avut ocazia sa cante la Paris, dar anul acesta nu a avut invitatii peste hotarele tarii: „Exact un an in urma am moderat si am cantat la Paris, anul asta sunt pe loc. Sunt deschisa pentru fel de fel de propuneri. Sunt solicitata ca interpreta si moderator. Am avut o situatie in toata istoria de cand cant eu, ca parintii mirelui si al miresei ceva n-au impartit, mirele a ciupit prea mult, din cauza acestui stres si la sfarsit dadea mesele pe jos, a fost un scandal de rang mare. Cazul asta de scandal a fost in post”.

Interpreta a vorbit sincer despre functia pe care o are intr-o scoala in apropiere de Chisinau: „Am devenit din noiembrie profesoara de muzica. Copiii de acum nu mai sunt modesti si de acasa educati, acum sunt copii mai libertini, daca simt la profesor ca-i mai aproape de ei, incep sa ti se suie in cap. Intr-o clasa sunt 22, 25 de copii. Daca la lectie de canto lucrezi unul la unu cu copilasul, cand esti la scoala si copilasii de la tara sunt un pic mai indrazneti, mai guralivi, eu am inteles ca eu am ce sa studiez si cu ce sa lucrez. Uneori ma inerveaza”.

„In toamna voi ajunge undeva sa ma odihnesc, dupa octombrie”, a marturisit Dana Marchitan.

Articole din aceeasi categorie