11.03.2022
Fosta sotie a lui Vladimir Putin s-a recasatorit cu un barbat cu 20 de ani mai tanar. Vezi cum arata acesta - FOTO

La doar un an dupa ce a divortat de Vladimir Putin, fosta sotie a presedintelui rus s-a casatorit cu un barbat cu 20 de ani mai tanar decat ea. 

Vladimir Putin este renumit, printre altele, si pentru discretia fata de viata sa personala. 

Presedintele rus s-a casatorit cu Lyudmila Shkrebneva in 1983 si are doua fiice cu aceasta:  Mariya Vorontsova si Yekaterina Tikhonova.

Dupa ce Putin a devenit presedinte, in 2000, Lyudmila s-a transformat in Prima Doamna a Rusiei, dar mai tarziu a dezvaluit ca nu i-a placut atentia care i se dadea. 

In iunie 2013, cuplul a anuntat ca divorteaza, iar sfarsitul mariajului a fost confirmat in luna aprilie a anului urmator. In cadrul unui anunt TV, Putin a declarat: ”A fost o decizie comuna: abia apucam sa ne vedem unul pe altul, fiecare dintre noi are acum propria viata”.

Anul urmator, Lyudmila s-a recasatorit cu Artur Ocheretny, un barbat cu 20 de ani mai tanar, conform OCCRP. Acesta lucreaza la Centrul pentru dezvoltarea comunicatiilor interpersonale, unul dintre proiectele Lyudmilei de promovarea a culturii si limbii ruse. 

Fostul sau job era la o companie numita Art Show Centre, care organiza petreceri pentru United Russie, partidul lui Putin si pentru compania Gazprom.

Tanara ucraineana care isi descrie viata pe timp de razboi in clipuri pe TikTok: „Multi rusi imi scriu ca sunt alaturi de mine” - VIDEO

Desi nu exista o dovada a nuntii - de exemplu, un certificat de casatorie - fosta prima doamna si-a schimbat in actele oficiale numele, in Ocheretnaya - iar perechea a fost fotografiata in mai multe randuri.

In 2013, Irene Pietsch a publicat o carte intitulata „Prietenii fragile”, detaliind relatiile ei cu Putin si sotia sa de la acea vreme. 

Pietsch a cunoscut-o pe Lyudmila in 1995, cand Putin era primarul adjunct al St Petersburg si familia sa a vizitat orasul Hamburg.

Irene pretinde ca Lyudmila l-a numit pe actualul ex-sot ”vampir”. La randul lui, liderul rus a marturisit ca oricine o poate suporta pe Lyudmila pentru trei saptamani ”merita sa i se ridice statuie”.

Asa cum mentiona Moscow Times la acea vreme, Lyudmila s-a plans ca sotul ei a incalcat promisiunea de a sta deoparte de lumea spionajului. 

Au sustinut pacea prin folclor! Orchestra Lautarii - intr-un spectacol de exceptie la Palatul National. Vezi momentul in care maestrul Nicolae Botgros a lacrimat: „Eu stiu ca muzica pe timpul celor mai grele razboaie a ajutat” - VIDEO

Conform lui Pietsch, la scurt timp, li s-a interzis comunicarea, dupa ce Lyudmila i-a dat un ultim telefon: ”Nu vom mai avea voie sa ne contactam. Aceasta izolare teribila. Nu mai pot calatori cand vreau eu. Nu mai pot spune ce doresc”.

La ora actuala, nu se stie exact unde se afla Lyudmila Ocheretnaya si sotul acesteia.

Articole din aceeasi categorie