31.08.2023
Mama lui Dan Balan are o garderoba de pustoaica si la 65 de ani. „Tanti Ludmila”, intr-o tinuta total denim - FOTO

Ludmila Balan, mama lui Dan Balan, fost component al trupei O-Zone, este dovada vie ca varsta poate reprezenta doar un numar. Cea poreclita „tanti Ludmila” are o silueta de pustoaica si o garderoba la fel.

Pe conturile de pe retelele sociale, mama lui Dan Balan posteaza des imagini din viata ei de zi cu zi sau de la spectacole. 

Cea mai recenta postare de pe Instagram o arata intr-o tinuta adolescentina: un compleu format din pantaloni scurti din blugi si o vesta asortata si scurta.

„Ai silueta unei fete de 18 ani"; „Nu incetez sa te admir"; „Nu ai mai mult de 20 de ani"; „Esti inspiratie pentru cum sa te respecti si cum sa fii in armonie cu corpul tau"; „Cum poti sa arati asa? Esti cea mai frumoasa"; „Esti superba", i-au scris admiratorii.

Luna Plina din zodia Pesti, din 31 august 2023, un eveniment astral important! Ce zodii vor beneficia cel mai mult

Nu de putine ori, despre mama lui Dan Balan s-a spus ca nu imbatraneste, caci cu greu i-ar putea ghici cineva varsta din buletin.

Nu se teme sa poarte rochii mini, mulate pe silueta si foarte decoltate. Ba mai mult, mai toata garderoba ei este compusa din astfel de piese. Ii plac culorile tari si tinutele tineresti si, de ce sa nu recunoastem, o prind de minune.

Top 3 vedete din Republica Moldova care pot fi confundate cu interpreta Ariana Grande. Asemanarea este izbitoare - FOTO

Articole din aceeasi categorie