19.02.2020
Fosta Miss Moscova, Oksana Voevodina – despre calvarul prin care a trecut in casnicia cu Sultanul Malaeziei: „La doua zile dupa nunta, totul s-a schimbat...”
In cadrul emisiunii „Док-ток”, fosta Miss Moscova a povestit despre nunta cu Regele Malaeziei, Muhammad al V-lea, dar si despre motivele divortului neasteptat.
Printre invitatii de la nunta s-au regasit parintii si bunicii modelului, iar Timati si Polina Gagarina au fost invitati speciali.
Nimic nu prevestea ceea ce urma sa se intample. „La doua zile dupa nunta totul s-a schimbat. Fostul meu sot se afla in baie cand i-a sunat telefonul. Pe ecran a aparut numele Bob. Eram convinsa ca este prietenul lui din America, care isi dorea sa-l felicite cu ocazia nuntii. Am raspuns si am auzit un glas isteric de femeie, care tipa la mine ca ea e sotia lui si sa nu indraznesc vreodata sa raspund la telefonul sotului. El a iesit si eu am intrebat ce se intampla. Mi-a smuls telefonul si a plecat. Avem o diferenta destul de mare, 23 de ani. Eram increzatoare ca la anii sai isi va dori o familie si va uita de alte femei. Speram sa fiu ultima femeia in viata lui.”
Citeste si: Povestea Oksanei Voevodina, tanara care a ajuns in familia regala dupa ce a castigat un concurs de Miss din Rusia
Dupa divort, viata Oksanei s-a schimbat radical. Aceasta marturiseste ca se teme pentru viata ei si a copilului sau. „Nu cred ca amenintarile vin din partea sotului meu. Cel mai posibil acestea sunt jocuri care se fac la palat pentru preluarea tronului.”, declara rusoaica.
Citeste si: Fosta Miss Moscova, Oksana Voevodina, amenintata cu moartea de fostul ei sot, Sultanul Malaeziei

Amintim ca in toamna lui 2018, toata presa din Rusia comenta nunta modelului in varsta de 25 de ani cu Regele Malaeziei, Mohammad al 5-lea, care avea 49 de ani. Dupa ce s-au casatorit, Miss Moscova a disparut de pe retelele de socializare. Astfel, multe noutati din viata lor de cuplu nu au putut fi identificate. In iunie anul trecut, cei doi au devenit parinii unui baietel Leon. Ulterior Regele a spus ca nu-l recunoaste.
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie