21.07.2019
Povestea Oksanei Voevodina, tanara care a ajuns in familia regala dupa ce a castigat un concurs de Miss din Rusia
Viata Oksanei Voevodina pare desprinsa din povesti. Tanara de 26 de ani a devenit Miss Moscova, dar a castigat si dragostea lui Muhammad al V-lea, regele Malaeziei.

Cuplul traieste in palatele opulente din Malaezia, unde Muhammad , in varsta de 49 de ani, a ramas sultanul statului Kelantan, in ciuda abdicarii de pe tron ​​in ianuarie.

Oksana isi prezinta pe pagina de Instagram viata de lux pe care o duce in Kuala Lumpur, colectia de inele cu diamante si tiare, dar si fiul, pe care il considera viitor rege al Malaeziei.

Oksana si Muhammad s-au cunoscut in urma cu doi ani. „Ne-am intalnit in primavara anului 2017, in Europa. In acel moment colaboram cu prietenul nostru comun, bijutierul Jacob Arabo. Dupa eveniment am mers la cina, iar acolo am intalnit un barbat care s-a prezentat ca fiind regele Malaeziei. Am luat-o ca gluma si i-am spus ca si eu sunt regina Moscovei.”, povesteste tanara, conform Daily Mail.

Amintim ca in toamna anului trecut, toata presa din Rusia comenta nunta modelului in varsta de 25 de ani cu regele Malaysiei, Mohamed al 5-lea, care are 49 de ani. Dupa ce s-au casatorit, Miss Moscova a disparut de pe retelele de socializare. Astfel, multe noutati din viata lor de cuplu nu au putut fi identificate. Recent, tanara si-a facut din nou cont de Instagram si a facut public acest lucru. In prima postare, modelul si-a adus aminte de nunta lor splendida, i-a multumit designerului pentru rochia de mireasa, apoi a scris ca nimeni nu a obligat-o sa se casatoreasca cu Mohammed al 5-lea. Recent, in presa au aparut informatii precum ca cei doi ar fi divortat. Oksana insa, a negat zvonurile.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie