04.12.2019
Fosta Miss Moscova, Oksana Voevodina, amenintata cu moartea de fostul ei sot, Sultanul Malaeziei
Poveste incredibila intre Oksana Voevodina, fosta Miss Moscova, de 27 de ani, si Sultanul Muhammad V, in varsta de 50 de ani. Cei doi sunt parintii unui baietel cu care Oksana a fugit, disperata, din Malaezia.

Potrivit presei moscovite, Oksana spune ca a fost amenintata sa renunte la cererea ei de pensie alimentara si sa nu mai vorbeasca cu presa. Amenintarile vin dupa un divort urat de Muhammad V, fostul sultan al Malaeziei, actualul sultan al Kelantanului, unul dintre statele Malaeziei. Un divort la care Oksana spune ca s-a ajuns dupa ce Muhammad a parasit-o, negand ca el este tatal copilului.

Iar de aici povestea devine incredibila. Oksana s-a refugiat intai la Moscova, iar acum se ascunde intr-o locatie pe care nu vrea s-o divulge - dupa ce a aflat ca viata fiului ei este in pericol. Astfel, Oksana a povestit cum a fost chemata la o intalnire intr-un restaurant din Moscova cu o femeie necunoscuta. In locul ei, l-a trimis pe un prieten, care a inregistrat conversatia, pe care se aude vocea femeii spunand: „Oksana are multi dusmani si sunt multe persoane interesate de copilul ei, Ismail. Am informatii ca este in pericol, iar situatia escaladeaza."

„Sunt mii de reastaurante in Moscova, dar faptul ca aceasta intalnire a avut loc chiar in cladirea unde se afla firma de avocatura a fostului meu sot spune tot!", a comentat Oksana. De celalata parte, autoritatile din Kelantan au refuzat sa comenteze situatia, spunand ca nu are legatura cu statul pe care il reprezinta.

Realitatea este insa cu totul alta. Surse din cercurile regale malaeziene spun ca decizia de a se insura cu Oksana a fost cea mai proasta din viata sultanului, pe care acest pas l-a costat cariera politica. Astfel, Muhammad a fost socat de ceea ce a descoperit dupa casatorie - la cinci luni dupa casatoria islamica, au mai facut o nunta in Moscova, in noiembrie 2018, dupa care ziarele au scris ca Oksana a participat in urma cu 5 ani la un reality show la care a facut sex intr-o piscina din Mexic cu un actor. Asta la doar cateva ore dupa ce pusese piciorul pe platoul de filmare al reality show-ului in cadrul caruia numele ei era Nikol. O alta filmare din acelasi show o arata apoi pe Oksana aka Nikol sarutandu-se cu un alt concurent... Aceasta a fost, de altfel, rampa ei de lansare.

Disperat la aflarea acestor dezvaluiri, Muhammad a abdicat in ianuarie anul acesta de pe tronul Malaeziei - iar 5 luni mai tarziu, a pus punct brusc mariajului sau, rupand orice legatura cu fosta lui nevasta. Chiar si asa, scandalul continua. Comentariile la adresa ei pe social media fiind destul de dure. „Oksana e un star porno, nu Regina Malaeziei!", a scris unul dintre supusii lui Muhammad, Sultanul care nu si-a vazut niciodata copilul, numit Tengku Ismail Leon Petra Tengku Muhammad V Faris Petra.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie