08.12.2022
„Foaie verde ca alunul, canta Doina si Nebunu!” Au cantat, au discutat si s-au simtit ca acasa: interpretii Doina Arsene si Gabriel Nebunu - un duet de suflet - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata interpreta de muzica populara Doina Arsene, care a venit cu o premiera inedita. Artista a lansat o noua melodie cu ocazia sarbatorilor de iarna care vin in curand. De asemenea, in cadrul emisiunii, interpreta a cantat alaturi de fiul sau de scena, Gabriel Nebunu. 

Doina Arsene a venit cu o noua melodie in cadrul emisiunii. „I-am dat o alta haina. M-am gandit ca acum a venit momentul sa o ofer publicului din nou. Ea trebuia sa apara anul trecut, dar a durat ceva timp si mi s-a dat negativul inainte de sarbatori. Eu cum sunt incapatinata am zis ca nu am ce face cu ea in ajun de sarbatori si am lasat-o. Abia peste un an mi-am amintit de ea, am scos-o in capat si sper sa aduca bucurie oamenilor”. 

De cand Gabriel are o multime de evenimente atat la noi, cat si in strainatate, el si Doina nu mai evolueaza atat de des impreuna. „Ma intreaba lumea la tot pasul ce se intampla si de ce Nebunu nu mai e cu tine. Dar eu ii mai las asa in suspans, sa creada ca ne-am certat. Acum e la moda sa tii oamenii in suspans asa. Dar pe urma eu le-am zis tuturor ca sa stea linistit, ca noi nu ne-am certat, ca totul este bine, pur si simplu a crescut copilul si cand creste trebuie sa-i dai voie, sa nu-i tai aripile”. 

Amelia Uzun - internata de urgenta la spital! Vezi ce a povestit Ana Cernicova despre starea de sanatate a fiicei sale - VIDEO

Cand era mai tanara, si Doina Arsene era foarte activa. Cantec dupa cantec, CD dupa CD, mergea des in strainatate. „In viata asta totul are un timp al sau si totul trebuie sa faci la timpul sau, nu cand el trece. Eu cred ca am avut grija la timpul oportun sa realizez ce a trebuit sa realizez. Eu deseori mai fac trimiteri, mai aduc memoranduri unde nu uit sa-i vorbesc de bine pe cei care m-au sustinut. Dar, cu un zambet pe fata, eu mii amintesc si pe cei care nu ma sustineau atunci”. 

Interpreta este acea persoana care mereu ii sustine pe tinerii talentati. „Simt asta din interior, e nemotivat. Niciodata nu mi-a placut cand tinerii sunt intimidati. La noi, tanarul cat de talentat nu este, cat de tare nu ar vrea el sa spuna ce vrea sa spuna. Unde s-a mai vazut ca un tanar sa iasa in scena sa vorbeasca, se socoate o obraznicie totala. Eu m-am ciocnit cu asta pe timpuri. La serata Valentinei Cojocaru era conditia sa iesi, sa canti si atat. Si eu, nu pot sa-mi dau seama cum au iesit din mine acele cuvinte, ca nu m-am pregatit din timp. Am fost certat de regizor ca nimeni nu si-a permis sa vorbeasca inafara de mine. Totdeauna m-am simtit sufocata in scena cand nu aveam dreptul sa zic ceva. Asta se intampla si cu tinerii. Din moment ce ai iesit pe scena, tu esti artist”. 

„Tinerii sunt ca ghioceii. El trebuie ocrotit, nu trebuie sa-l strivesti cu piciorul. Nu se poate, trebuie sa-l admiram. Il lasam sa-si ridice capsorul la soare. Asta e”, a afirmat Doina Arsene. 

TOP 8 vedete minione din Moldova! Vezi cine se afla in fruntea clasamentului cu o inaltime de doar 1,49 metri - FOTO

In ultima vreme, artista merge mai des acasa, la Ciuciuleni. Si recent, interpreta a publicat o imagine cu mama si a scris un mesaj emotionant. „Eu mi-am iubit din totdeauna mama, dar acum e mai special, caci a ajuns la o batranete profunda, dar frumoasa. Intr-o perioada nu se simtea prea bine, asta vara, si era tare pusa pe ganduri. Dar multumesc ca si-a revenit si are ocazia sa se mai bucure de aceasta viata”.

Bloggerita Kathryn C s-a decis la o operatie estetica de marire a sanilor! Vezi ce a publicat tanara in varsta de 19 ani pe retelele sociale: „Imi era atat de frica” - FOTO/VIDEO

In curand vin sarbatorile de iarna si in aceste zile importante, Doina Arsene intentioneaza sa stea acasa, alaturi de familie. „Asa prin tara o sa cantam. Mi-am facut un mod de viata ca la sarbatori sa fiu acasa. Nu-mi place sa fac ceea ce nu vreau, ceea ce nu simt. E bine asa cum este. In anul care vine noi vom veni cu o premiera, cu o piesa noua. Sa aveti sanatate si bucurie in toate. Paine si sare, roada in hambare. Gand implinit si un an nou implinit. Foaie verde ca alunul, canta Doina si Nebunu”. 

Articole din aceeasi categorie