07.12.2022
Amelia Uzun - internata de urgenta la spital! Vezi ce a povestit Ana Cernicova despre starea de sanatate a fiicei sale - VIDEO

Soprana Ana Cernicova si-a ingrijorat fanii publicand mai multe video-uri in mediul online in care a povestit despre faptul ca fiica sa a fost internata de urgenta la spital.

„Cat lui Amelius ii pun perfuzii am timp sa va povestesc ce s-a intamplat azi. Azi m-a sunat la ora 12 si a zis ca se simte rau si m-a rugat sa vina acasa. Cand a venit acasa i-a stat si mai rau, a inceput sa vomite. Atunci am chemat ambulanta. Aici la spital aveau banueli ca e apendicita, insa au verificat-o si nu era ea. Apoi au banuit ca ar putea fi pneumonie pentru ca are si gatisorul rosu. Am facut radiografia si nu e pneumonie.”, a povestit Ana abonatilor sai.

In cele din urma artista a spus ca fiica sa are gastrita si ca va fi internata pentru cateva zile in spital.

Bloggerita Kathryn C s-a decis la o operatie estetica serioasa! Vezi ce a publicat tanara in varsta de 19 ani pe retelele sociale: „Imi era atat de frica” - FOTO/VIDEO

De asemenea soprana le-a multumit medicilor ce i-au acordat ajutorul cuvenit Ameliei. „As vrea sa imi exprim admiratia fata de medicii de aici. Chiar daca este spital municipal, atitudinea este foarte frumoasa, toti sunt draguti, grijulii, atenti.”

Mai tarziu Ana a publicat si un video cu Amelia. Ea a intrebat-o pe fiica sa cum se simte, iar aceasta i-a raspuns: „Mai bine”.

Anatolie Melnic l-a pus la grea incercare pe un baiat de 14 ani. Andrei Dascal a fost provocat sa loveasca o fata pentru a castiga o masina. Vezi ce a facut intr-un final acesta - VIDEO

„Multumesc frumos pentru mesajele voastre frumoase.”, a spus in cele din urma Cernicova.

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute si apreciate soprane de la noi din tara. Ea a fost casatorita cu Valentin Uzun si este mama unei fetite pe nume Amelia.

Articole din aceeasi categorie