07.12.2022
Bloggerita Kathryn C s-a decis la o operatie estetica de marire a sanilor! Vezi ce a publicat tanara in varsta de 19 ani pe retelele sociale: „Imi era atat de frica” - FOTO/VIDEO

Moldoveanca Kathryn C este cunoscuta in mediul online pentru stilul sau activ de viata. Canta, iubeste sa calatoreasca si sa-si achizitioneze cele mai actuale articole vestimentare. De asemenea, tanara iubeste sa arate mereu bine. 

Recent, Kathryn a mers in strainatate pentru a-si indeplini unul dintre visele sale. Bloggerita in varsta de 19 ani s-a decis la o operatie estetica dificila - aceasta si-a marit sanii.

Asadar, pe pagina sa de Instagram, tanara a publicat o imagine in care a mentionat: „06.12.22. S-a indeplinit visul meu”. In fotografie vedem mana Ecaterinei in timp ce ea sta culcata intr-un pat dintr-un spital. 

Ion Juglea, Tamara Virlan si Victoria Rosca - un trio de nedespartit! Actorii au recunoscut cum le reuseste sa mentina o relatie atat de frumoasa: „Nu cred ca se va rupe prietenia noastra vreodata” - VIDEO

Alaturi de ea a fost mama sa, Alisha, care a sustinut-o si a incurajat-o. „M-am tinut pana in ultimul moment sa nu plang, nu vroiam ca ea sa ma vada asa. Imi fac griji”, a mentionat Alisha. 

De asemenea, mama tinerei a publicat o imagine in care isi tine fiica de mana si a scris: „Fetele sunt atat de fete. Totul a mers bine, medicul este minunat”. 

Abia dupa doua ore de la operatie, lui Kathryn i s-a permis sa bea putina apa. Cu toate acestea, bloggerita mergea foarte increzut si parea ca se simte bine. „M-am speriat tare, imi era atat de frica. Insa, am adormit si totul e bine. Pot sa merg ca un model acum”, a mentionat Ecaterina.

Anatolie Melnic l-a pus la grea incercare pe un baiat de 14 ani. Andrei Dascal a fost provocat sa loveasca o fata pentru a castiga o masina. Vezi ce a facut intr-un final acesta - VIDEO

„Multumesc tuturor pentru mesajele voastre de sustinere. Totul a mers bine, totul este super. Ca mama, eu am sustinut-o in alegerea ei. Am incurajat-o moral cum am putut”, a mai adaugat femeia. 

Kathryn este o bloggerita si artista din Republica Moldova ce detine o comunitate de peste 120 de mii de urmaritori pe Instagram. Mama sa, Alisha este fondatoarea unui brand de haine si se bucura de aproape 40 de mii de urmaritori in mediul online.

Combina cu succes viata de familie si facultatea! Afla de la interpreta Inga Trofim ce trucuri o ajuta sa le reuseasca pe toate - VIDEO

Articole din aceeasi categorie