10.10.2022
Fiica lui Paul Walker a aniversat un an de la nunta. Imaginea facuta publica i-a starnit pe fani: „A trecut deja un an?” - FOTO

Meadow, fiica lui Paul Walker, a implinit un an de zile de cand s-a casatorit cu Louis Thornton-Allan, iar cu aceasta ocazie, ea a facut public un mesaj emotionant.

Fiica regretatului actor a facut publica o fotografie alb/negru, in care apare tinandu-si in brate sotul.

„Aniversare fericita, dragul meu! Un an de cand m-am casatorit cu tine.”, a scris ea in dreptul fotografiei.

Imaginea inedita a starnit numeroase reactii din partea fanilor, multi dintre ei aratandu-se uimiti de cat de repede a trecut timpul: „Pe bune, a trecut deja un an?”, „Aniversare fericita!”, „La multia ani fericiti!”.

Scandal intre Emilian Cretu si Tany Vander? Actorul a publicat un filmulet controversat in mediul online care a ajuns in scurt timp viral - VIDEO

Totodata, pe Insta Story, ea a facut publica si o alta fotografie cu partenerul ei, in cadrul careia acesta priveste direct in obiectiv si zambeste.

„Un an”, a scris ea pe poza respectiva, alaturi de un emoji sub forma de inima.

Meadow si Louis s-au logodit anul trecut, la sfarsitul lunii august, iar in luna octombrie s-au casatorit in Republica Dominicana.

Meadow Walker, fiica regretatului Paul Walker, s-a casatorit cu actorul Louis Thornton-Allan, iar bunul prieten al tatalui ei si coleg in franciza „Fast & Furious”, Vin Diesel, a condus-o pe tanara la altar. Momentul a fost surprins intr-o fotografie pe care Vin si Meadow au postat-o ​​pe Instagram.

Totodata, cei doi parteneri au vorbit atunci cu jurnalistii despre Vogue despre evenimentul fericit.

„Nu ne-am fi putut imagina ceva mai personal de atat. A fost perfect”, a spus modelul in varsta de 22 de ani. „Sincer, a fost usor si simplu. Louis si cu mine stiam exact ce ne dorim de la inceput. A fost o ceremonie foarte intima”.

Nina Cretu - internata pentru prima data in spital! Tanara a recunoscut ca va avea o operatie chirurgicala serioasa: „Nu imi pun silicoane, daca cumva la asta va ganditi” - VIDEO

„Toti am fost desculti, am dansat pe nisip. La finalul petrecerii, ne-am bucurat de un minunat spectacol de artificii si am aprins felinare pe cerul noptii”.

Chiar daca e sportiv, inima ii canta de fericire! Sotul Doinei Sulac a compus melodia pentru primul lor dans. Vezi cat de gratios au dansat cei doi miri in aplauzele tuturor - VIDEO

La nunta a participat si producatorul Brandon Birtell, partenerul cu care tatal ei a lucrat ani de zile.

Actorul Paul Walker a murit intr-un accident de masina, in sudul Californiei, in 2013, la varsta de 40 de ani. El se afla pe scaunul pasagerului din dreapta. Masina s-a izbit de un stalp de iluminat si a luat foc.

Articole din aceeasi categorie