10.10.2022
Nina Cretu - internata pentru prima data in spital! Tanara a recunoscut ca va avea o operatie chirurgicala serioasa: „Nu imi pun silicoane, daca cumva la asta va ganditi” - VIDEO

In aceasta dimineata, Nina Cretu a aparut pe pagina sa de Instagram cu o veste trista pentru urmaritorii sai. Tanara a recunoscut ca merge la spital, unde va fi nevoita sa-si faca o interventie chirurgicala pentru prima data in viata ei.

„Buna dimineata. Zic sa va salut azi si acum, cat inca am voce si cat pot, pentru ca in urmatoarele zile nu va asigur”. 

Potrivit Ninei, aceasta este prima data cand va fi internata intr-un spital. „Nu am avut maini, picioare fracturate, rupte”. 

Dianna Rotaru - la inaltimea tuturor asteptarilor! Prezentatoarea ProTV a zburat cu parasuta deasupra Marii Mediterane: „In aceasta catastrofa emotionala am cantat o melodie” - VIDEO

Nina a recunoscut ca operatia chirurgicala se va desfasura sub anestezie generala. Cu toate acestea, aceasta a spus ca nu are emotii. „Nu ma tem de anestezie, nu ma tem de durerea de dupa interventie. Ma tem de ace, de fluturasi”. 

„Astazi sparg gheata. Nu imi pun silicoane, daca cumva la asta va ganditi”, a glumit tanara. 

Adora sa calatoreasca si face acest lucru ori de cate ori are ocazia! Tany Vander iti vine in ajutor cu cateva sfaturi pentru a te bucura de o vacanta fara peripetii: „Inainte de a iesi din casa asigurati-va ca...”

Nina Cretu are 22 de ani si e un model din Republica Moldova. Aceasta este intr-o relatie cu Renato Usatii din ianuarie 2022.

Articole din aceeasi categorie