13.12.2022
Fiica lui Costi Burlacu si Corina Tepes - balerina in devenire! Smaranda a reusit deja sa se claseze pe primele pozitii la concursuri internationale - VIDEO

Costi Burlacu si Corina Tepes se pot mandri cu fete talentate. Smaranda, fiica cea mare a artistilor face balet de un an si deja are rezultate frumoase. De curand scoala de dans din care face parte a cucerit medalii importante la concursuri internationale din Macedonia si Romania. Intre competitii Smaranda petrece multe ore in sala de antrenament, acolo unde a fost si reporterul PRO TV Iulia Deliu. Cum a fost, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Dupa 4 ani in care a facut gimnastica, fiica Corinei Tepes si a lui Costi Burlacu, Smaranda, si-a dorit sa faca balet. „Am inceput sa fac gimnastica de la 6 ani si am participat la diferite festivaluri, concerte. Era greu, dar imi placea. Era interesant. Le-am spus parintilor ca vreau sa incep sa fac dans si ei m-au sustinut. De obicei ma aduce mama, iar la competitii merg singura, dar primesc sustinerea lor.”, a mentionat Smaranda in varsta de 11 ani.

Pregatirea fizica pe care a obtinut-o in gimnastica i-a oferit Smarandei posibilitatea sa progreseze intr-un singur an, de cand practica baletul. „In acest an am invatat mai mult despre dansul contemporan si m-am dezvoltat in balet. Cred ca este greu pentru ca trebuie sa iti pregatesti corpul intr-un mod dificil, dar dansul este foarte interesant.”, a spus fiica interpretilor Costi Burlacu si Corina Tepes.

Au trait cinci ani plini de realizari frumoase in scena! De ziua lor aniversara, muzicienii din Orchestra Moldovlaska au muncit: „Poate nu e mult, dar sunt ani foarte productivi” - VIDEO

„Este o fetita cu un potential foarte mare. Daca ar face balet profesionist ar putea deveni si o balerina de performanta. Are capacitatile corporale, psihoemotionale adaptate pentru a face acest timp de dans profesionist.”, a spus coregraful Irina Slobodeaniuc.

De curand, Smaranda, alaturi de trupa de dans din care face parte, s-a intors de la cateva competitii din Macedonia si Romania. La Sibiu dansatoarele, au ocupat toate locurile intai la diferite categorii. „La concursuri am foarte multe emotii uneori, dar cand dansam pe scena ma bucur de fiecare moment.”, a spus viitoarea balerina.

Prima Dragoste - o Mica Sirena contemporana! Interpreta a aparut total diferita in noul sau videoclip: „Vroiam sa povestesc cumva si prin imagine adevarata istorie a piesei” - VIDEO

Alaturi de Smaranda la aceste competitii s-au remarcat si colegele sale. Andreea a castigat o bursa de vara la o scoala de dans din Portugalia. „Am inceput cu gimnastica. Am fost fost in Sibiu recent si am adus premii foarte bune si nu doar premii, dar si invitatii. Am primit o bursa la o scoala din Portugalia.”, a mentionat Andreea Zglavuta.

La aceleasi competitii, printre cele mai de top dasatoare a fost si Arina Ghitanu. „In Sibui cu variatie clasica din Lacul Lebedelor am intrat in top 15 la concurs.”

Articole din aceeasi categorie