28.06.2022
Fiica lui Alec Baldwin a recunoscut pentru prima data ca a fost abuzata sexual: „Nu am spus niciodata nimanui despre asta” - VIDEO

Dupa ce Curtea Suprema a SUA a anulat dreptul la avort in sase state, mai multe vedete au inceput sa se revolte si sa vorbeasca despre ceea ce s-a intamplat in viata lor personala. Asa dar, recent, fiica lui Alec Baldwin, si-a impartasit povestea sa tragica, care a avut loc cand ea era adolescenta. 

Ireland Baldwin a publicat pe retelele sociale un video unde a povestit despre faptul ca, cand era adolescenta a fost violata. „Ma impartasesc cu istoria mea abia acum, pentru ca vreau ca alte femei sa simta sustinere si iubire din partea mea. Am fost violata cand eram adolescenta. Eram fara constiinta cand s-a intamplat asta. Si acest lucru mi-a schimbat radical viata”, a spus fata. 

Bloggerita Rodica Untila a implinit 32 de ani! Vezi surpriza de care a avut parte in Turcia, dar si mesajul emotionant publicat de aceasta - VIDEO

„Niciodata nu am spus nimanui despre asta. Unica persoana care stia era sora medicala, care m-a lecuit si a avut grija de mine. Nici nu i-am zis iubitului meu, cu care atunci eram impreuna. Nici parintii mei nu stiau. Nimeni”, a recunoscut Ireland. Dupa cum a spus tanara, ea a incercat sa uite de acest lucru cu ajutorul alcoolului si a petrecerilor, insa asta nu a ajutat-o, ba din contra, i-a facut mai rau. 

Dar, dezvaluirile fetei nu s-au incheiat aici. Fiica lui Alec Baldwin, de asemenea, a recunoscut ca ea a fost nevoita sa faca avort. Dupa spusele fetei, atunci ea era intr-o relatie cu un baiat care, insa, nu dorea nimic serios.  

Varianta in limba engleza a piesei „Trenuletul” a devenit virala pe TikTok! Vezi cum suna melodia in interpretarea cantaretei Dara, dar si cat de mult a apreciat publicul strain piesa - VIDEO

„Sa ne transportam intr-un al moment tragic din viata mea, cand aveam un iubit si am ramas insarcinata. Atunci, eu as spune, noi eram foarte nefericiti. El mi-a dat de inteles clar ca nu vrea nici copii si nici casatorie. El nici nu dorea o relatie serioasa cu mine. Am hotarat sa fac avort, pentru ca eu stiu perfect ce inseamna asta - sa te nasti intr-o familie unde mama si tata efectiv se urasc unul pe altul”, a impartasit Ireland. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie