28.06.2022
Bloggerita Rodica Untila a implinit 32 de ani! Vezi surpriza de care a avut parte in Turcia, dar si mesajul emotionant publicat de aceasta - VIDEO

Este cunoscuta drept cel mai optimist blogger din Republica Moldova, iar astazi isi sarbatoreste ziua de nastere. Vezi in articolul de mai jos unde, cu cine, dar si cum a ales Rodica Untila sa isi marcheze ziua de nastere. 

Bloggerita Rodica Untila implineste astazi 32 de ani.

Alaturi de familie si abia ajunsa in Turcia, bloggerita a avut parte de o intalnire fastuoasa cu flori, cadouri si alte surprize placute.

Dis de dimineata, aceasta a scris un mesaj emotionant pe blog-ul sau de Instagram prin care demonstreaza nivelul mare de recunostinta si multumire pe care viata i l-a adus. 

„Pentru mine orice an implinit este o binecuvantare:
Sunt binecuvantata ca ma trezesc sanatoasa in fiecare dimineata si vad lumina zilei
Sunt binecuvantata ca am un sot care ma iubeste
Sunt binecuvantata ca sunt mama si am o fiica uimitoare
Sunt binecuvantata ca am parintii aproape
Sunt binecuvantata pentru ca am prieteni foarte buni
Sunt binecuvantata ca va am pe voi, dragii mei urmaritori
Sunt binecuvantata ca traiesc o viata pe care o iubesc

Un nou an din viata vine si cu experiente noi
Bine ati venit 32 de anisori!”, a scris Rodica. 

Simtindu-se fericita la varsta de 32 de ani, bloggerita se bucura din plin de-aceasta zi speciala din an. De dimineata, sotul impreuna cu fiica sa Paula au felicitat-o si au suflat in tort alturi de omagiata. Zambetul pe buzele ei demonstreaza cat de senina urmeaza sa fie aceasta zi pentru ea si frumoasa sa familie.

Varianta in limba engleza a piesei „Trenuletul” a devenit virala pe TikTok! Vezi cum suna melodia in interpretarea cantaretei Dara, dar si cat de mult a apreciat publicul strain piesa - VIDEO

Aceasta a impartasit cu urmaritorii sai faptul ca urmeaza sa aiba o zi plina de activitati, intrucat merge intr-o excursie intr-un loc pe care si l-a dorit dintotdeauna sa il vada. 

 

Rodica Untila este o bloggerita cunoscuta din Republica Moldova. Aceasta are adunata o comunitate de aproape 200.000 de oameni, iar zilnic inspira si motiveaza femeile prin outfit-uri, retete, sfaturi de parenting si altele.

Natalia Gordienko, Tatiana Heghea, si alte vedete de la noi au imbracat tinute realizate de designerii autohtoni! Vezi cum au aratat colectiile de sezon in cadrul celui mai asteptat eveniment fashion de la noi - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie