05.08.2022
Fiica Adelinei Pestritu a implinit 4 ani, iar parintii i-au organizat o petrecere de poveste. Vezi cum a avut loc evenimentul - FOTO

Adelina Pestritu a organizat o petrecere fastuoasa de ziua fetitei sale, Zenaida Maria.

Adelina Pestritu si sotul ei, Virgil Steblea, au organizat o petrecere fastuoasa de ziua fetitei sale, Zenaida Maria, care a implinit 4 ani. Vedeta a impartasit cu fanii care o urmaresc in numar impresionat pe Instagram si cateva imagini de la petrecere, insa de remarcat este faptul ca micuta Zenaida nu apare in niciuna dintre imagini.

„Astazi este o zi speciala pentru familia noastra. Zeny a implinit 4 ani si am sarbatorit-o cu o super-petrecere de care a fost tare incantata, iar noi fericiti s-o vedem cu zambetul pe buze”, a scris Adelina Pestritu in descrierea imaginilor de la petrecere.

Asa cum se poate vedea si in imaginile din galeria de mai sus, Adelina Pestritu si sotul ei au avut grija la fiecare detaliu, astfel ca invitatii s-au bucurat de un decor de poveste, candy bar, baloane, personaje Disney, iar tortul micutei Zenaida a fost impresionant, dispus pe etaje, decorat cu o multime de fluturi si flori si cu numele micutei Zeny.

Jason Mamoa si Lisa Bonet - o poveste de dragoste neobisniuta care nu s-a incheiat cu un final fericit. Afla secretul din spatele casniciei lor - FOTO

De ce nu mai apare fiica Adelinei Pestritu in postarile mamei ei

Adelina Pestritu, casatorita cu Virgil Steblea, a nascut-o pe Zenaida Maria in urma cu patru ani, in vara lui 2018, moment din care a inceput sa impartaseasca cu fanii o multime de imagini cu nou-nascuta, ba chiar a si creat o pagina dedicata imaginilor cu fetita. Insa aceasta a decis, in cele din urma, sa stearga acel cont de social media si a incetat sa mai distribuie pe conturile personale imagini cu ea.

Motivul pentru care Zenaida, fiica Adelinei Pestritu, nu mai apare astazi deloc pe social media a fost explicat chiar de mama ei, intr-un interviu acordat revistei VIVA!, pe a carei coperta a si aparut la un moment dat alaturi de familia sa.

„Cred ca este cea mai buna decizie pe care am luat-o in ultimii cativa ani de viata, dupa ce m-am consultat si cu Virgil. Stiu ca, intr-o lume in care retelele de socializare au devenit spatiul comun unde gasim de la tipsuri, lifestyle, fashion pana la momente personale sau care ar trebui sa ramana personale, intimitatea este cel mai de pret accesoriu pe care il putem avea sau oferi celor dragi noua.”

Fiica Adelinei Pestritu si bunastarea ei raman pe primul loc pentru vedeta, cu toate ca aceasta e foarte ocupata si isi petrece mare parte a timpului muncind la felurite campanii pentru brand-uri si proiecte.

„In fiecare an viata devine mai buna.” Michelle Obama - mesaj emotionant cu ocazia zilei de nastere a sotul sau, Barack Obama - FOTO

„Inca e mica si am realizat ca este prematur sa activeze in viata virtuala dupa ce s-a intamplat deja intr-o oarecare masura atunci cand s-a nascut. Dar niciodata nu e prea tarziu sa indreptam lucrurile. Cand ea va decide ca-si doreste asta, o vom sustine cu multa dragoste, dar pana atunci o sa-i respectam viata personala si dreptul la decizie pe care intr-o buna zi il va stapani si si-l va insusi pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasa, dar toate la timpul lor.”

Articole din aceeasi categorie