05.08.2022
„In fiecare an viata devine mai buna.” Michelle Obama - mesaj emotionant cu ocazia zilei de nastere a sotul sau, Barack Obama - FOTO

Recent, Barack Obama a implinit 61 de ani. Cu aceasta ocazie sotia lui l-a felicitat  si a publicat o fotografie de arhiva in mediul online.

Michelle Obama i-a urat sotului ei „La multi ani” pe retelele ei de socializare. Ea a publicat o fotografie nemaivazuta cu Barack Obama si si-a marturisit public dragostea pentru fostul presedinte.

Kylie Jenner a fost acuzata de incalcarea standardelor sanitare in fabricarea de produse cosmetice. Ce a raspuns vedeta invinuirilor

„La multi ani, dragul meu! Viata cu tine devine mai buna in fiecare an. Mereu ma faci mandra. Te iubesc”, a mentionat ea.

Internautii au ramas impresionati de cuvintele calde ale fostei primei doamne si i-au urat de asemenea lui Barack Obama „La multi ani”.

Barack Obama este un om de stat american, al 44-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, fiind primul afro-american ales in aceasta functie, in urma alegerilor prezidentiale din 4 noiembrie 2008, alaturi de Joe Biden ca vicepresedinte. Acesta este casatorit cu Michelle Obama.

Madalina Ghenea, schimbare radicala de look pentru ziua ei. Vedeta si-a surprins fanii cu un look afro - FOTO

Articole din aceeasi categorie