15.03.2022
Fetita cu arma in mana, in razboiul cu Ucraina. Povestea din spatele fotografiei care a devenit virala

Imaginea in care apare o fetita ce avea in mana o arma a facut inconjurul Internetului. Care este povestea din spatele fotografiei?

O imagine ce a devenit virala la scurt timp dupa ce a fost postata, a starnit interesul internautilor. In fotografie aparea o fetita ce tinea in mana o pusca.

Povestea din spatele fotografiei

Fotografia ce a devenit virala avea ca protagonista o fetita din Ucraina. Micuta avea o acadea in gura si o pusca in maini, fapt ce a facut ca imaginea sa aiba un impact emotional mare. Imaginea a devenit virala la scurt timp.

O jurnalista din Rusia a protestat in direct impotriva razboiului declansat de Putin: „Nu crede propaganda!”

Micuta in varsta de 9 ani a fost fotografiata la cadrul unei ferestre dintr-o casa abandonata. Cel care a surprins imaginea a fost chiar tatal fetei ce a spus cand si de ce a decis sa faca aceasta poza.

Barbatul a povestit despre tensiunea cauzata de informatiile care invadau Ucraina in ultima perioada despre posibilitatea inceperii razboiului, lucru ce spera, insa, sa nu se intample. 

''Tensiunea nervoasa a fost foarte mare in ultimele saptamani, inainte de razboi. Informatiile venite aratau ca un razboi va fi inevitabil, dar a fost de necrezut pentru noi. In acelasi timp, societatea occidentala a demonstrat ca este „ingrijorata” si nu a aplicat nicio sanctiune impotriva Rusiei'', declara fotograful.

Acesta a decis, in data de 22.02.2022, inaintea declasarii razboiului, sa faca cateva fotografii pentru a atrage atentia asupra posibilului atac. 

Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la duel: „Ar fi o onoare pentru mine”

''Am decis sa fac cateva fotografii care sa atraga atentia asupra posibilului razboi. Dupa cum se vede, am facut aceasta fotografie pe 22.02.2022, adica cu doua zile inainte de razboi. Aceasta este o fotografie a fiicei mele cu o bomboana si cu o pusca intr-o cladire abandonata. Arma este a mea, fata nu poate sa traga. Are 9 ani. Desigur, arma nu a fost incarcata in timpul fotografierii”, a scris Alexei duminica pe Facebook, care mai precizeaza ca multe persoane au criticat fotografia'', a spus acesta.

Atitudinea multora fata de aceste imagini s-a schimbat in ultima perioada, dupa ce au vazut ce se intampla cu adevarat in Ucraina, potrivit acestuia.

Imaginea a fost folosita chiar si de catre Donald Tusk, fostul presedinte al Consiliului Europei, la care a adaugat un mesaj despre sanctiunile dure impotriva Rusiei.

Articole din aceeasi categorie