14.03.2022
Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la duel: „Ar fi o onoare pentru mine”

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, a publicat o postare destul de neasteptata pe Twitter, in care il provoaca pe presedintele rus la duel. 

„Il provoc pe Vladimir Putin. Unu la unu. Pariul - Ucraina”, a scris un miliardarul american pe pagina sa in urma cu o ora, etichetand contul Kremlinului.

„Sunteti de acord cu aceasta lupta?”, a adaugat el in limba rusa.

La intrebarile ulterioare ale comentatorilor, Musk a raspuns ca vorbeste absolut serios si ca „ar fi o onoare pentru el” sa lupte cu Putin intr-un duel. Cum anume - fizic, intelectual sau folosind o sabie - miliardarul nu a precizat. 

„Blonda lui Putin”! Cine e Maria Zakharova, diplomat la Kremlin si influencer rus, care a primit interzis in Uniunea Europeana - FOTO

Presedintele Federatiei Ruse nu a raspuns la postarea fondatorului SpaceX, insa seful Roscosmos, Dmitri Rogozin, a comentat mesajul lui Elon, scriind: 

„Tu, diavol mic, esti inca tanar,
Esti prea slab ca sa concurezi cu mine;
Ar fi doar o pierdere de timp.
Depaseste-mi intai fratele”.

Pentru cei care nu au recitit de mult creatiile lui A. S. Puskin, reamintim ca acesta este un citat din „Povestea preotului si a lucratorului sau Balda”. 

Fondatorul Tesla si SpaceX, in principiu, se comporta adesea destul de excentric in mediul online si nu numai. In prezent, Elon Musk este contra razboiului din Ucraina.

Articole din aceeasi categorie