05.08.2022
Fericirea iubeste linistea! Vezi top 4 vedete din Rusia care refuza sa il arate pe tatal copiilor lor in mediul online, dar si motivul pentru care au luat aceasta decizie - FOTO

Desi unele vedete adora sa distribuie poze cu fericirea lor si sa le arate chipul micutilor si sotilor lor tuturor, altele prefera sa isi tina viata privata departe de ochii curiosilor si sa amane cat de mult posibil acest moment. 

Maria Poroshina

In 2018, Maria si-a anuntat despartirea de sotul ei Ilya Drevnov, cu care a trait aproape zece ani si a nascut trei fiice. Multi au fost surprinsi, pentru ca publicul ii considera o familie puternica si exemplara. Totusi lucruile au devenit mult mai interesante atunci cand s-a aflat ca Poroshina este insarcinata din nou. 

Dupa cum s-a dovedit, tatal copilului nu este Ilya, ci un alt barbat, al carui nume actrita refuza sa-l faca public. Initial, toata lumea credea ca este insarcinata de la colegul ei Yaroslav Boyko, alaturi de care a jucat in serialul TV Always Say Always, dar Maria a negat aceste speculatii.

„Partenerul meu de intreprindere, Yaroslav Boyko, nu are nimic de-a face cu fericirea mea materna, pe care o impartasim cu tatal viitorului nostru mostenitor din doua tari (locuieste in afara Rusiei!” – a spus vedeta.

Rudele actritei au spus mai intai ca tatal fiului ei Andrei, care s-a nascut in ianuarie 2019, era un spaniol care locuieste in strainatate. Ulterior, au aparut zvonuri ca Maria ar fi nascut un compatriot, departe de lumea cinematografiei si a spectacolului. 

Este interesant ca initial fostul ei sot a fost consemnat in certificatul de nastere ca tata al baiatului, dar Ilya a decis prin instanta ca ar trebui sa fie exclus de acolo. Cine este tatal lui Andrei este inca necunoscut. 

Maria Poroshina si alte femei celebre care ascund tatii copiilor lor

Suferinta din dragoste a inspirat-o! Andreea Bostanica lanseaza o melodie dedicata baiatului care i-a frant inima: „Fata aia blonda de care nu-ti placea...” - VIDEO

Svetlana Loboda

In 2018, Svetlana a devenit mama pentru a doua oara, dar a povestit tuturor despre sarcina ei cand era deja in luna a saptea. Mai mult, cantareata nu a spus imediat daca are un fiu sau o fiica. Si ea nu a mentionat niciodata numele tatalui copilului.

Cand Loboda a spus public sexul si numele copilului si anume Tilda - toata lumea a inceput sa presupuna ca bebelusul este fiica lui Till Lindemann, solistul trupei germane Rammstein, cu care artista a fost adesea vazuta impreuna. Svetlana nu a confirmat insa aceste speculatii, dar nici nu le-a infirmat.

„Matilda este mica, are patru ani. Ea ma intreaba adesea de ce locuim intr-o alta casa, de ce ne-am mutat in alta tara. Ii spun ca calatorim prin lume, vedem locuri diferite, ca vreau sa intalneasca diferiti copii. Si o calmeaza ”, a spus cantareata.

Maria Poroshina si alte femei celebre care ascund tatii copiilor lor

Marina Kim

Prezentatoarea Marina Kim are 3 copii pe care desi ii arata public, refuza sa spuna cine este tatal lor. In mediul online desi se zvoneste ca a nascut copiii de la un barbat casatorit, Kim neaga aceasta informatie. 

Se pare ca Marina este atat de discreta, deoarece crede ca fericirea ei trebuie protejata. Desi intr-unul dintre interviuri, prezentatoarea TV a spus ca inca nu este casatorita.

„Cand totul mergea de minune pentru mine, le-am spus reporterilor despre lucrurile mele personale si, la scurt timp dupa aceea, au inceput sa se intample nu doar evenimente neplacute, ci si teribile la care nu le-as fi putut visa intr-un cosmar.  Cineva poate vorbi despre omul lui si nu i se intampla nimic pentru asta, dar, asa cum a aratat practica, regula „fericirea iubeste tacerea” functioneaza pentru mine. Poate ca atunci a coincis, dar mi-e teama sa verific. Pot sa spun doar ca oficial nu sunt casatorita ”, a spus Marina.

Maria Poroshina si alte femei celebre care ascund tatii copiilor lor

Primele imagini cu fiul Mariei Sharapova! Afla ce prenume are copilul fostei jucatoare de tenis: „Cel mai frumos cadou la care micuta noastra familie ar fi putut visa vreodata” - FOTO

Elena Zaharova

In 2011, Elena a trait o tragedie: fiica ei, Maria-Anna, in varsta de noua luni, a fost internata cu un diagnostic de infectie meningococica acuta. Medicii nu au putut identifica initial cauza afectiunii fetei si nu au avut timp sa-i acorde asistenta in timp util. Din pacate, Maria Anna a murit. 

Zaharova a fost socata, iar apoi doar munca a salvat-o. La scurt timp dupa aceea, ea s-a despartit de iubitul ei si tatal fetei, Serghei Mamontov. Actrita a continuat sa creada ca intr-o zi va deveni din nou mama. Visul ei s-a implinit la sfarsitul anului 2017, atunci cand s-a nascut fiica ei.

Cu toate acestea, vedeta de cinema il ascunde pe tatal fiicei. „Acum langa mine este o persoana generoasa. Si pot spune ca aceasta calitate a personajului nu depinde de bogatia financiara ”, a spus actrita in cadrul unei emisiuni.

Maria Poroshina si alte femei celebre care ascund tatii copiilor lor
Articole din aceeasi categorie