03.10.2022
Femeile din spatele Regelui Charles al III-lea. Cele patru magnifice, doamnele de nadejde din umbra monarhului

Stim cu totii zicala ”In spatele oricarui barbat puternic, se afla o femeie si mai puternica.”

Ei bine, Regele Charles are un fel de super putere, caci a fost crescut si pregatit de una dintre cele mai puternice femei ale lumii, iar acum se bucura de sprijinul de nadejde a patru doamne, nu una.

Cel mai in varsta monarh incoronat vreodata, Regele Charles este puternic sustinut, iar domnia sa se anunta interesanta, caci energia feminina de la tronul Marii Britanii nu s-a dispat, odata cu decesul Reginei, ci tocmai, s-a intarit si mai mult, cu cele patru figuri feminine care ii sunt alaturi, activ.

Andreea Banica s-a filmat nemachiata, cu tenul „cu pistrui si pete”. Cum au reactionat fanii cand au vazut chipul ei real - VIDEO

In primul rand, Regina Consoarta Camilla, care ii este sprijin moral, dar si omul care stie si poate sa-l tempereze pe uneori navalnicul rege. Recent el si-a pierdut cumpatul din cauza unui pix defect, in timp ce Camilla a dovedit diplomatie si elegant a schimbat ustensila de scris.

camilla profimedia jpg

Regina consoarta este marea iubire a lui Charles, iubire care a trecut probele timpului, ale opozitiei familiei regale, a faptului ca Charles s-a insurat cu Diana. Orice ar fi fost, au fost de nedespartit.

Fostul iubit al lui Jennifer Lopez rasuceste cutitul in rana! Alex Rodriguez, declaratii scandaloase!

Potrivit autoarei regale Tina Brown, sunt complementari, suflete pereche, au pasiuni comune, iubesc aceleasi lucruri.

A doua mare doamna din umbra Regelui este carismatica, inegalabila Printesa de Wales, fosta Ducesa de Cambridge, superbissimma Kate Middleton, viitoare regina consoarta. Ii leaga acum un fir deosebit, intangibil. Kate a preluat titlul fostei sotii, regretata Printesa Diana. Prima Printesa de Wales de la moartea tragica a mamei lui William si Harry.

Kate Middleton, Printesa de Wales (9) jpg

Potrivit lui Brown, Catherine este stanca monarhiei acum, pe umerii se reazama credibilitatea si puterea familiei regale. ”Daca nu ar exista aceasta tanara magnifica, educata, moderna, consistenta, totul s-ar prabusi”, a scris Tina Brown in “The Palace Papers”.

Kate Middleton (3) jpg

Printesa Anne

Discreta si singura fiica a Elisabetei a II-a, sora Regelui este si ea o piesa importanta din puzzle-ul monarhiei britanice. Mai mica cu doar doi ani decat Charles, Anne este un membru regal activ, carismatic, o printesa care merge in toate vizitele oficiale programate si o face cu succes. Doar anul trecut a participat la 387 de angajamente, iar asta este o victorie a Casei Regale, caci sunt putini si se impart cum pot. Greul il duce Anne, implicata in numeroase fundatii de caritate si evenimente de intr-ajutorare.

Alteta Sa regala nu s-a desprins de langa sicriul mamei sale, iar moartea sa a fost o mare suferinta pentru ea. Intre Anne si Charles exista o puternica legatura de familie.

Si ultima, dar nu cea din urma, rafinata Sophie, Ducesa de Wessex, nora preferata a regretatei Regine.

Sophie Wessex, daramata de situatie (4) jpg

Aceasta devenise si prietena apropiata a suveranei, confidenta ei. Sophie stie multe lucruri de la Regina si-l poate ajuta pe Charles. Este sotia Printului Edward, mezinul Reginei Elisabeta si al Printului Philip.

Regele are de asemenea un respect deosebit pentru Sophie si pentru locul special pe care il ocupa in inima mamei lui. Se spune ca ducesa era ”stanca” Reginei. Ne asteptam ca acum sa devina un ajutor de nadejde al noului monarh.

Articole din aceeasi categorie