03.10.2022
Fostul iubit al lui Jennifer Lopez rasuceste cutitul in rana! Alex Rodriguez, declaratii scandaloase!

Starurile de afara sunt tot oameni, fac greseli, spun balbe si chiar ce nu trebuie! Este si cazul lui Alex Rodriguez, care nu s-a abtinut si a facut declaratii despre Jennifer Lopez, in contextul in care, vorba aia, mai bine tacea, ca filozof se facea.

Toata lumea stie ca Alex Rodriguez a inselat-o pe Jennifer Lopez de nenumarate ori, iar despartirea lor a fost cauzata tocmai de acest aspect: infidelitatea sportivului. Ei bine, pentru J.Lo a rasarit soarele, chiar daca dupa mai bine de 20 de ani, caci s-a cuplat cu Ben Affleck intr-un moment de mare nevoie: fiind inselata si in suferinta. Pana la urma, ca sa fie treaba-treaba, cei doi s-au si casatorit.

A fost un weekend nemaipomenit, plin de muzica, arta si jazz! Toti membrii formatiei Trigon, care au cantat alaturi de trupa in cei 30 de ani de activitate, s-au reunit pentru prima data, pentru a crea o muzica de calitate: „Acesti oameni respira cu arta” - VIDEO

Alex Rodriguez vine cu comentarii de bine la putin timp dupa ce Jennifer Lopez si Ben s-au casatorit, chipurile caci doreste ca artista sa fie bine, fericita, daca el tot nu a putut sa faca acest lucru.

Articole din aceeasi categorie