11.02.2020
Femeia care l-a cucerit pe presedintele francez. Cum arata Brigitte Macron in tinerete
De 13 ani, presedintele Frantei are un sprijin da nadejde in persoana sotiei sale, cu 25 de ani mai in varsta – Brigitte Macron.
In varsta de 42 de ani, Emmanual Macron a intalnit-o pe cea care avea sa-i devina sotie pe cand aceasta ii era profesoara de teatru, noteaza DailyMail.
La doar 17 ani, viiitorul sef al statului i-a promis ca o va lua de sotie si… s-a tinut de cuvant.
Citeste si: Emmanuel Macron surprins topless pe plaja. Presedintele Frantei a impresionat cu forma sa fizica
La acel moment, Brigitte Trogneux, casatorita Auziere avea un sot, trei copii si se ocupa de clubul de teatru, iar Macron, un iubitor de literatura, care visa sa fie romancier, era membru al clubului.
Povestea lor de iubire nu a fost insa lipsita de obstacole. Parintii lui Emmanuel Macron au aflat intamplator despre relatia celor doi si au crezut, mult timp, ca fiul lor este indragostit de o colega, Laurence Auziere, fiica lui Trogneux.
Cand parintii lui Macron au aflat adevarul, au incercat din rasputeri sa puna capat relatiei dintre indrăgostiti. Macron avea, la acea vreme, 16 ani, iar Brigitte Trogneux - 40.
Parintii sai i-au interzis profesoarei sa se mai vada cu fiul lor, macar pana cand acesta implineste 18 ani. „Nu pot sa va promit nimic", a fost raspunsul lui Trogneux.
Doi ani mai tarziu, Macron s-a confesat mamei sale si i-a marturisit ca inca este indragostit de profesoara sa si le-a cerut parintilor sa le accepte relatia.
„Nu era un adolescent. Avea o relatie de egalitate cu alti adulti", a povestit Brigitte Trogneux intr-un documentar de televiziune.
Citeste si: Conflict diplomatic dupa ce presedintele Braziliei a ras de Brigitte Macron
In cele din urma, Brigitte s-a mutat in capitala franceza pentru a fi alaturi de iubitul sau si a divortat. Cei doi sunt impreuna de atunci, insa casatoria a avut loc abia in 2007.
Citeste si: Top 7 cele mai stylish sotii de lideri mondiali
Astazi, Brigitte Macron este cunoscuta in lumea intreaga, fiind considerata una dintre cele mai verticale, dar si stilate Prime Doamne din lume. Cu siguranta, esti curios sa stii cum arata aceasta in tinerete, atunci cand Emmanuel Macron era doar un bebelus sau nu exista inca. Iata cateva imagini:
Sursa foto: 24smi.org, digi24.ro, Google.com
Articole din aceeasi categorie