22.08.2019
Top 7 cele mai stylish sotii de lideri mondiali
Frumoase, elegante si stilate, sotiile liderilor mondiali impresioneaza la fiecare aparitie a lor. Desi toata lumea comenteaza tinutele lui Kate Middleton sau Michelle Obama, exista „Prime Doamne” la fel de stilate ca ele. Printesa Letizia a Spaniei sau Regina Rania a Iordaniei nu dezamagesc niciodata: sunt impecabile la fiecare iesire in public.

Regina Letizia a Spaniei

Letizia a devenit regina consoarta dupa incoronarea sotului sau, Printul de Asturias, ca Rege al Spaniei. Fosta jurnalista fara origini nobile, si-a impus stilul modern si a adus o nota de stralucire familiei regale spaniole, dar fara sa reuseasca sa-i seduca pe spanioli, care-i reproseaza ca este prea rece.

Caracterizata drept o persoana draguta, activa, spontana, Letizia Ortiz Rocasolano, nascuta la 15 septembrie 1972 la Oviedo, a improspatat imaginea familiei regale spaniole.

Melania Trump, Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii

Daca atunci cand a preluat statutul de Prima Doamna a Americii, Melania Trump a fost intens criticata pentru trecutul sau si destul de ironizata in ceea ce tine de incapacitatea sa de a se ridica la nivelul indragitei Michelle Obama, iata ca, cel putin la capitolul vestimentar, doamna Trump a reusit sa le dea lectii rautaciosilor si iscoditorilor. Pe langa faptul ca afiseaza o silueta de invidiat, Melania reuseste sa transforme fiecare iesire publica intr-o adevarata aparitie, stilul sau vestimentar fiind apreciat pe intreg mapamondul.

Elena Zelenskaia, Prima Doamna a Ucrainei

Desi a devenit Prima Doamna a Ucrainei cu cateva luni in urma, Elena Zelenskaia a reusit deja sa cucereasca ucrainenii prin verticalitatea, sinceritatea si bunul gust de care da dovada. La fiecare aparitie publica, aceasta uimeste prin alegerile vestimentare superbe, demne de covorul rosu. Zelenskaia prefera cu preponderenta albul – una dintre cele mai nobile culori.

Michelle Obama, fosta Prima Doamna a Americii

Cu siguranta, are un consilier de stil, care isi face treaba extraordinar de bine! Michelle Obama arata senzational de fiecare data, iar tinutele pe care le poarta sunt impecabile. Michelle Obama, sotia fostului presedinte al Americii, Barack Obama, este un adevarat fashion icon. Inca de la primul mandat al lui Barack Obama, Michelle s-a remarcat datorita tinutelor sale elegante, chic, in voga.

Regina Rania a Iordanului

In varsta de 44 de ani, Rania este si frumoasa si stilata in egala masura. Rania Al Abdullah este sotia regelui Abdullah II al Iordaniei. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere in 1993 si doua luni mai tarziu, si-au anuntat logodna.

Desi este de religie musulmana, iese din tiparele specifice, devenind un exemplu de rafinament pentru femeile din intreaga lume. Cei mai renumiti din lume o adora, iar Giorgio Armani a declarat despre ea: „Are un corp de model si se prezinta intocmai ca o regina, ce ti-ai putea dori mai mult?”



Brigitte Macron, Prima Doamna a Frantei

Brigitte Macron, Prima Doamna a Frantei, este una dintre personalitatile recomandate nu doar de titlul pe care il poarta, ci si de un stil chic, deja patentat. Reunind accentele tipice modei frantuzesti cu tusele clasice, dar si cu cele moderne, Brigitte Macron demonstreaza cu fiecare aparitie cum putem purta cu stil outfit-urile elegante, atemporale.

Combinatiile rochie-jacheta sau bluza-pantaloni in aceeasi nuanta de albastru-ciel sunt armonios completate de accesorii bej-nude, iar gentile mici sunt de nelipsit in accesorizare.

Carla Bruni-Sarcozy, fosta Prima Doamna a Frantei

Fost fotomodel si cantareata, Prima Doamna a Frantei a fost declarata in 2009 cea mai eleganta femeie din lume. Acum, a mai scazut in clasament, insa stilul sau a ramas unul remarcabil. „Carla Bruni reprezinta Alfa si Omega feminitatii, iar acest lucru se observa in maniera ei de a se imbraca.”, a scris revista britanica Tatler.

Tie care iti place mai mult?

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie