03.12.2022
Femeia care cucereste noi culmi! Olga Tapordei - tot mai aproape spre cel mai bogat si divers loc de pe Terra, Insulele Galapagos: „Va cuprindem din largul Oceanului Pacific!

Olga Tapordei a pornit intr-o noua aventura. De data aceasta, spre Insulele Galapagos, alaturi de alti 12 aventurieri.

„Suntem pe Ironbarque si incepem expeditia spre superbele si ineditele Insulele Galapagos, in Oceanul Pacific”, a scris Olga in postarea sa de pe Instagram.

Te topesti dupa ea! „Copilul-soare” al Ludmilei Adamciuc implineste 5 anisori! Vezi momentul adorabil in care Beatrice sufla in lumanarile de pe tort - FOTO

Totodata, femeia de afaceri a mentionat ca scopul Expeditiei este in primul rand stiintific, deoarece sunt si membrii ai Institutului de Biologie al Academiei Romane, la bord, dar si o echipa de filmare care va monta un film despre aceasta aventura fantastica: „Expeditia va dura aproximativ 3 saptamani, pe ocean si pe uscat, si, va fi probabil nu cea mai grea, dar nici usoara!”

Care este cea mai frumoasa amintire din cadrul emisiunii O Seara Perfecta pentru Pavel Stratan: artistul a facut dezvaluiri sincere - VIDEO

Calatoria deloc usoara va avea loc pe o barca mare puternica si deosebita, cu un echipaj bine pregatit si super curajos, iar Olga zice ca este o norocoasa de a fi parte alaturi de alti 12 aventurieri, oameni super interesanti.

Galapagos, este unic pe pamant, prin natura lumii vegetale si animale, iar observatiile asupra faunei l-au condus pe naturalistul englez Charles Darwin la cunoscuta teorie evolutionista: „Ar fi multe de povestit, dar cand vom ajunge cu bine pe uscat, vom reveni cu poze, filmari si impresii. Iar pana atunci, TOATE PANZELE SUS. Pe curand! Ne revedem in 4-5 zile! Imediat cu va fi retea Va cuprindem din largul Oceanului Pacific!” a spus Tapordei.

Scopul principal al expeditiei este vizitarea tuturor insulelor Galapagos. Insulele Galapagos sunt un grup de insule din Oceanul Pacific fiind administrate de catre Ecuador. Acestea sunt considerate „cel mai bogat si divers loc de pe Terra”.

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 50 mii de urmaritori.

 

Articole din aceeasi categorie