09.08.2022
FBI a perchezitionat casa lui Donald Trump din Florida. Primele declaratii ale fostului presedinte

Agentii FBI au perchezitionat resedinta Mar-a-Lago a fostului presedinte Donald Trump.

Trump a facut, luni seara, o declaratie despre asta, dar nu a dat prea multe detalii. El a spus ca agentii „chiar au patruns in seiful meu”.

„Sunt vremuri intunecate pentru natiunea noastra, deoarece frumoasa mea casa, Mar-A-Lago din Palm Beach, Florida, este in prezent asediata, atacata si ocupata de un grup mare de agenti FBI”, a declarat Trump.

Rita Ora s-a casatorit cu regizorul Taika Waititi. Detalii despre nunta celor doua vedete

„Nimic de genul acesta nu i s-a mai intamplat vreodata unui presedinte al Statelor Unite”.

Trump a spus ca a lucrat si a cooperat cu agenti guvernamentali relevanti, iar „acest raid neanuntat asupra casei sale nu era necesar sau adecvat”.

Fostul presedinte a dat vina pe „democratii de stanga radicala”, asa cum a facut-o in mod repetat in trecut.

„Este o conduita gresita a procurorului, armonizarea sistemului de justitie si un atac al democratilor din stanga radicala care nu vor cu disperare sa candidez la presedintie in 2024”, a declarat Trump.

Dupa ce a mentionat ca i-a fost spart seiful, Trump a vorbit despre  unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria guvernului american.

Bloggeritele de la noi s-au intrecut in tinute extravagante la Untold! Vezi ce alegeri stilate au facut Irina Rimes, Daniela Costetchi, Iuliana Beregoi, dar si alte nume sonore - FOTO

Care este diferenta dintre acesta si Watergate, unde agentii au intrat in Comitetul National Democrat? a declarat Trump. „Iata, democratii au patruns in casa celui de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite”.

Trump nu era acasa la momentul raidului, deoarece si-a petrecut weekendul in Texas. Operatiunea a inceput luni dimineata, oficialii au vizat biroul lui Trump si zona de locuit personala, a declarat pentru CNN o sursa.

Articole din aceeasi categorie