09.08.2022
Rita Ora s-a casatorit cu regizorul Taika Waititi. Detalii despre nunta celor doua vedete

Interpreta Rita Ora si regizorul Taika Waititi au inceput sa formeze un cuplu la inceputul lunii mai 2021, iar in luna iunie a acestui an, cuplul s-a logodit.

Potrivit revistei The Sun, recent, o sursa apropiata vedetelor a anuntat ca Rita si Taika s-au casatorit. Ei au organizat inscrierea civila la Londra. Dupa nunta, Rita a luat nume de familie Waititi-Ora.

Bloggeritele de la noi s-au intrecut in tinute extravagante la Untold! Vezi ce alegeri stilate au facut Irina Rimes, Daniela Costetchi, Iuliana Beregoi, dar si alte nume sonore - FOTO

„A fost un eveniment cu adevarat intim si foarte special pentru toti cei prezenti. Cele mai apropiate persoane lor sunt incantate de cat de mult se iubesc ei.”, a povestit un insider.

In aceasta vara a vizitat 5 destinatii de vis si nu se opreste aici! Vezi pentru ce locuri deosebite a optat Cristina Scarlevschi in acest sezon - FOTO

Ora s-a casatorit pentru prima data, pe cand pentru Taiki Waititi este a doua oara cand isi oficializeaza relatia. Acesta a fost casatorit cu producatoarea de film, Chelsea Winstanley de care s-a despartit in 2018.

Rita Ora este o cantareata, compozitoare si actrita britanica originara din Kosovo. Primul sau album, „Ora”, a debutat pe pozitia #1 in Marea Britanie, si contine single-urile „R.I.P.” si „How We Do”.

Johy Davis filmeaza un nou videoclip! Iata primele imagini de la filmari: „Va promit un videoclip bomba” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie