08.11.2023
Scorpionul este zodia curiosilor, a seducatorilor neintrecuti, dar si a razbunatorilor. Cine sunt vedetele de la noi care inteapa in caz de tradare - FOTO

Astrele le-au clasificat sub aceeasi zodie - scorpion. Mai multe vedete de la noi, care s-au nascut in perioada sfarsit de octombrie, dar si sfarsit de noiembrie sunt fericite ca s-au nascut sub acest semn zodiacal.

Perfecte.md iti prezinta un TOP al persoanelor publice de la noi, nascute in aceasta perioada.

Xenia Deli 

Deli s-a nascut pe 26 octombrie 1989, fiind din orasul Basarabeasca. Pe parcursul a mai multor ani, ea a devenit un model de succes in SUA. In 2016 Xenia Deli s-a casatorit cu Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, un milionar egiptean in varsta de 62 ani la acel moment. In 2018, acestia au devenit parintii unei fetite.

Kornelia Stefanet

Lidia Botezatu - concert aniversar! Cine sunt artistii care au evoluat alaturi de interpreta in scena, dar si care a fost atmosfera la eveniment - VIDEO

Aceasta este una dintre indragitele intreprete de la noi. Ea s-a nascut pe 2 noiembrie 1991. Este casatorita cu Marcel Stefanet. Cei doi au impreuna o fiica.

Anna Odobescu

Anna este o interpreta din Republica Moldova nascuta pe 3 noiembrie 1991. A reprezentat Republica Moldova la Consursul Muzical Eurovision in 2019 cu piesa „Stay”. Artista este casatorita cu instrumentistul Petru Haruta. Cei doi sunt in asteptarea primului lor copil comun.

Gabriella Damir 

Una dintre cele mai cunoscute modele originare din Republica Moldova a nascut. Primele imagini cu bebelusul - FOTO

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. Ea si Roman au un baietel pe nume Avraam.

Iuliana Chirosca

Chirosca este una dintre cele mai cunoscute creatoare de palarii din tara. De asemenea, ea este activa si pe Instagram.

Nelly Ciobanu

Nelly Ciobanu, este o cantareata de muzica usoara. Pe 14 februarie 2009 este aleasa de juriul de specialitate si de televoting sa reprezinte Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2009 cu piesa Hora din Moldova.

Articole din aceeasi categorie