08.11.2023
Cum a inceput, de fapt, povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan si Edward Sanda

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar acum s-a aflat cum a inceput, de fapt, povestea de iubire dintre cei doi artisti. Interpreta recunoaste ca pentru ea a fost dragoste la prima vedere si ca lui „i-a luat ceva mai mult”. Tot ea mai sustine ca, initial, credea ca sotul ei era impreuna cu Ioana Ignat la acea vreme, lucru care nu era adevarat, de fapt.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au casatorit la o varsta foarte frageda, fara sa tina cont de gura lumii. Desi multi credeau ca iubirea lor este doar una trecatoare, timpul le-a demonstrat tuturor ca s-au inselat. Acum, Cleopatra a dezvaluit ca, desi ea s-a indragostit la prima vedere, a fost un mic obstacol in calea relatiei ei cu Edward. Iata care a fost acela!

Sunt obisnuiti de mici cu scena, iar acum muncesc din greu impreuna. Cu toate acestea, trag amandoi la fel de tare pentru ca acum au o motivatie in plus sa faca bani: fac asta pentru familia lor. Se iubesc enorm, dar Cleopatra Stratan a fost incurcata la inceput de o neintelegere legata de Ioana Ignat, artista cu care a colaborat cu succes Edward Sanda.

Scorpionul este zodia curiosilor, a seducatorilor neintrecuti, dar si a razbunatorilor. Cine sunt vedetele de la noi care inteapa in caz de tradare - FOTO

Recent, indragita artista a fost invitata in emisiunea Alexandrei Ungureanu de pe Youtube. Cu aceasta ocazie, a dezvaluit cum s-a indragostit la prima vedere cand avea doar 15 ani, atunci cand l-a cunoscut pe cel care ii este acum sot.

„Pentru mine a fost dragoste la prima vedere, lui i-a luat ceva mai mult timp. Eu nu stiam cine este cand s-a lansat prima data. Era un artist nou. Vocea lui semana cu a lui Randi si Ioana Ignat seamana cu cea a lui Jo si eu credeam ca ei canta si Edward si Ioana sunt cei care joaca, apoi am vazut numele lor. Piesa a bubuit si la radio si la tv. Eu m-am dus la studio la Randi ca voiam sa imi faca piesa, dar nu stiam ca e la acelasi studio si deja aflasem ca el e acolo.

Ana a slabit 30 de kilograme fara dieta si sport! Care este secretul, dar si cum se simte acum - VIDEO

Ne-am intalnit in a saptea zi si eram asa, mama, ce tare… Am facut cunostinta, eram o pitica. M-am indragostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere. Aveam 15 ani, eram mica, eram cu tata… Eu credeam ca Ioana si Edward sunt impreuna. El, frumos, ea, frumoasa…”, a marturisit Cleopatra.

Articole din aceeasi categorie