30.07.2022
Interpreta hitului „Milkshake”, Kelis o acuza pe Beyonce de plagiat: „Multi artisti nu au nici suflet, nici sinceritate” - VIDEO

Primul album solo a interpretei Beyonce, dupa sase ani de pauza, nu doar este cel mai asteptat album din acest an, dar si cel mai scandalos. Mai intai, internautii au reusit sa fure si au publicat cele 16 piese din albumul „Renaissance” cu o zi inainte de lansarea oficiala, iar acum insasi Beyonce este acuzata - si nu de oricine, ci de o alta vedeta. Kelis, interpreta hitului anilor 2000 „Milkshake”, este extrem de nemultumita de faptul ca in piesa Energy suna o mostra din piesa ei „Get Along With You”. Vedeta si-a impartasit emotiile in propriul cont si a numit acest album nu „o colaborare de care lumea chiar avea nevoie”, ci „un furt”. 

Interpreta in varsta de 42 de ani a spus ca a auzit despre acest lucru, ca si toti, din noutati. Intr-un video, Kelis s-a plans pe faptul ca nu intelege de ce Beyonce si producatorii sai nu au luat legatura cu ea. „Suntem ambele femei de culoare din aceeasi industrie, femei care nu sunt atat de multe in acest domeniu, ne vedeam des, ne cunoastem de mult timp, avem si prieteni comuni. Nu e atat de greu sa iai legatura cu mine”, a spus vedeta. Mai mult ca atat, artista nici macar nu a fost onorata cu o mentiune modesta in lista compozitorilor - si, potrivit cantaretei, de vina in aceasta situatie este producatorul Pharrell Williams. El a colaborat cu Kelis la primele sale trei albume - in 1999, 2001 si 2003 - si dupa cum se zvoneste, el a „dus-o de nas” in legatura cu drepturile de autor pentru piesele sale. 

Era o sportiva promitatoare, insa a ales alta cariera: „E timpul sa merg mai departe...” - FOTO

Mai mult ca atat: Kelis a afirmat ca Beyonce si inainte o plagia, la fel ca si alti artisti si, de asemenea, a spus ca multi artisti din industria muzicala „nu au nici suflet, nici sinceritate”. Numind actiunile lui Beyonce si Farrell „pasiv-agresive, meschine si stupide”, cantareata a distribuit un alt videoclip cu descrierea: „In aceasta industrie sunt oameni batausi, secrete si gangsteri, care iti zambesc in fata si nu isi asuma nici o responsabilitate pana cand cineva nu le spune „Destul!”. De aceea eu pot spune astazi acest lucru. Eu imi voi apara cinstea si voi cere daune”. 

Will Smith, mesaj pentru Chris Rock, dupa patru luni de tacere: „Ma simt ca naiba. Am luat legatura cu Chris, dar nu e pregatit sa vorbeasca”

Albumul Renaissance aduce un omagiu muzicii in stilul dance si include mostre alte hiturilor culte de la artisti precum Donna Summer si Robin C. Pana acum, declaratiile scandaloase ale interpretei Kelis nu au afectat in niciun fel succesul albumului, insa speram ca totusi Beyonce va comenta aceasta situatie si va reusi sa iasa cu cinste din ea. 

Articole din aceeasi categorie