29.07.2022
Paris Jackson este imaginea celei mai recente campanii a lui Kim Kardashian. Fiica lui Michael Jackson are o multime de tatuaje la 24 de ani - FOTO

Paris Jackson este imaginea celei mai recente campanii a lui Kim Kardashian. Modelul a obtinut un alt loc de munca cu expunere ridicata. Ea a fost desemnata una dintre noile imagini ale brandului de costume de baie SKIMS de succes al lui Kim Kardashian.

Fiica regretatului star pop Michael Jackson a fost vazuta intr-un costum de baie nud. Tinuta a dezvaluit mai multe dintre tatuajele ei colorate in momentul in care a pozat pentru sedinta foto a noii campanii.

Paris Jackson este imaginea celei mai recente campanii a lui Kim

Tanara in varsta de 24 de ani din Beverly Hills face modelling din adolescenta. Ea a bifat pana acum contracte importante cu Chanel si Calvin Klein, scrie DailyMail.

„O cunosc pe Kim de ceva vreme. I-am admirat intotdeauna stilul, asa ca a fi in cea mai recenta campanie pentru SKIMS este un moment care formeaza cercul complet. Imi place brand-ul si a fost foarte distractiv sa fac aceasta sedinta foto”, a spus Paris intr-un comunicat de presa.

Fotomodelul care a ajuns, fara sa vrea, imaginea unei campanii care glorifica formele generoase: „M-am enervat” - FOTO

Tatal lui Paris, Michael, care a murit in 2009, era prieten cu mama lui Kim, Kris Jenner. Mama lui Paris Hilton, Kathy Hilton, a fost si ea in cercul de prieteni. A mers la acelasi liceu cu Michael. Paris Hilton si Kim sunt prieteni apropiati.

In cel mai recent interviu pe care l-a acordat, Paris Jackson si-a deschis sufletul in fata oamenilor cu privire la viata sa privata. Paris a avordat acest interviu prietenei sale din copilarie Willow Smith. Fiica lui Michael Jackson a trecut prin multe momente grele dupa moartea tatalui sau. Momentele care au urmat tragicului eveniment au avut o incarcatura emotionala destul de mare pentru Paris la acea vreme.

„Sunt atat de incantat sa fac parte din noua campanie SKIMS Swim!” spuse Bella Poarch.

Cea mai sexy moldoveanca a revenit in lumea modelingului. Xenia Deli, aparitie impresionanta in cel mai nou pictorial

„Sunt obsedata de noua colectie, de la manusi la rochii. Exista atat de multe din care sa aleg si imi place cum brandul impinge intotdeauna limitele stilului in acest fel. Nu as putea fi mai incantata de atat ca lucrez cu ei”.

Mai multe detalii despre brand-ul lui Kim Kardashian

„SKIMS este cunoscut pentru campaniile lor emblematice. A fost atat de interesant sa fiu parte din cea mai recenta pentru Swim! Sunt un mare fan al marcii si aceasta colectie este atat de distractiva, incat o voi purta toata vara”, a spus Madison Bailey.

SKIMS, brandul orientat spre solutii care creeaza urmatoarea generatie de lenjerie intima, lenjerie de relaxare, lenjerie modelatoare si pentru inot, a anuntat luni lansarea unei noi campanii de top.

„Inspirat de spiritul jucaus al scenei petrecerilor la piscina din Los Angeles”, se spune in comunicatul de presa despre noua colectie.

Vedetele din campanie sunt „talentul urmatoarei generatii”, s-a mai spus in comunicat. Printre numele celebre se numara Jackson, Bella Poarch si Madison Bailey.

„Prin aceasta campanie, SKIMS continua sa se alinieze cu cultura populara. Sa depaseasca limitele creative si sa influenteze industria modei”, mai scrie in comunicat.

Un element de baza atemporal al culturii tineretului, estetica petrecerii la piscina a atras intotdeauna creatori de tendinte indrazneti care sunt dornici sa inoveze si sa faca performanta.

Articole din aceeasi categorie