07.11.2023
Cine este noul iubit al Sofiei Vergara. Barbatul a mai fost casatorit cu o alta actrita celebra - FOTO

Sofia Vergara are un nou iubit, dupa ce a divortat de Joe Manganiello. Cine este barbatul care a reusit sa o faca pe actrita sa treaca peste casnicia esuata.

Sofia Vergara, in varsta de 51 de ani, are un nou  iubit, dupa ce in luna iulie a anuntat divortul de Joe Manganiello. Actrita a fost vazuta cu chirurgul ortoped Justin Saliman in Santa Monica, sambata seara.

Lenuta Gheorghita organizeaza primul sau concert solo la aniversarea jubileului de 30 de ani! Pe cine va avea alaturi interpreta in scena - VIDEO

Cei doi au fost surprinsi pentru prima data impreuna luna trecuta, cand au iesit la cina  la un restaurant italian din Beverly Hills. Actrita a fost surprinsa la bratul medicului, semn ca cei doi sunt foarte apropiati.

La scurt timp, o sursa a declarat pentru People ca Sofia Vergara „iese cu cineva si se distreaza”.

„Ea se bucura de viata. Pare pozitiva si plina de energie”, a declarat persoana din interior, adaugand: „Sofia a gestionat bine divortul. Nu a fost o decizie usoara, dar se simte foarte bine acum.”

Pe Anatolie Melnic l-am vazut in multe ipostaze, insa in calitate de luptator Taekwondo inca niciodata! Care a fost motivul pentru care a ajuns pe ring prezentatorul - VIDEO

Saliman a fost casatorit anterior cu actrita din „Grimm”, Bree Turner, care a cerut divortul in 2018, dupa un deceniu de casnicie.   

Image
Articole din aceeasi categorie