28.05.2024
Familia Stati se pregătește de vacanță! Ce destinație au ales de această dată: „E cea mai bună decizie” - FOTO

Milionarul Gabriel Stati, împreună cu soția lui, modelul Anastasia Fotachi, și copilul lor, Alistar, se pregătesc pentru vacanța de vară binemeritată.

Întrebată în secțiunea de Story ce destinație au ales în acest an, Anastasia a dezvăluit că vor merge în Turcia. „Bună ziua, Anastasia, aș vrea să știu unde planificați vacanța anul acesta?”, s-a interesat un urmăritor.

Ea a explicat că a ales Turcia pentru că o consideră perfectă pentru o vacanță la mare atunci când ai un copil mic.

„Bună ziua, am ales Turcia pentru că mergem cu Alistar și cred că Turcia e cea mai bună decizie”, a recunoscut Anastasia Fotachi.

Pășește „Pas cu pas” spre visele ei! Iuliana Beregoi a lansat un nou album - FOTO/VIDEO

Anul trecut, Gabriel, Anastasia și Alistar au avut parte de o escapadă la Constanța. Atunci băiețelul avea abia câteva luni.

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmărite tinere din Moldova și se lauda cu peste 250 de mii de urmăritori pe Instagram. A devenit cunoscută după ce a câștigat titlul de „Miss Bikini Moldova” în 2015. Aceasta este căsătorită cu omul de afaceri Gabriel Stati. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Alistar.

Micile imperfecțiuni ale corpului pot fi corectate din copilărie. Află de la medicul chirurg plastician, Iulian Bălan câți părinți apelează la intervențiile chirurgicale estetice - VIDEO

Articole din aceeasi categorie