28.05.2024
Pășește „Pas cu pas” spre visele ei! Iuliana Beregoi a lansat un nou album - FOTO/VIDEO

Iuliana Beregoi este gata să-și impresioneze fanii. După lungi așteptări, vedeta a lansat la data de 27 mai 2024 un nou album care conține 13 piese.

Interpreta este în culmea fericirii și crede cu certitudine că a meritat tot efortul pe care l-a depus.

„Sunt cea mai fericită, mi se pare cea mai tare chestie! Atât de mult a durat, în sfârșit puteți să ascultați și voi toate piesele de pe album la care am muncit mai mult de jumătate de an. Vă mulțumesc din toată inima că ați fost alături de mine și sunteți în continuare!”, spune cântăreața într-un InstaStory postat pe pagina sa de Instagram.

„Fiecare piesă are povestea ei, în fiecare piesă am pus o parte din sufletul meu”, mai meționează tânăra.

Mihaela Cavcaliuc a ajuns la spital! Ce probleme de sănătate are antrenoarea: „Nu-i totul atât de roz” - FOTO/VIDEO

După ce Iuliana a dat vestea, fanii imediat s-au grăbit să asculte noile hituri și mai apoi au venit cu mesaje de felicitare la adresa ei:

„Un album de 7 stele, de ce cifra 7? pentru că sunt 7 ani și jumătate de muzică, iar 7 simbolizează perfecțiune!”/ „Cu acest album o să faci spectacol”.

Iuliana Beregoi are peste 1,4 milioane de abonați pe Instagram și este considerată una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar și de peste Prut. Tânăra cântăreață a cunoscut popuraritate încă de la o vârstă fragedă. Ea este personaj principal în filmul “Doua inimi”, o poveste fascinantă despre dragoste, motivație, încredere și împlinirea visurilor.

Postarea Svetlanei Sainsus imediat după ce Gheorghe Cavcaliuc a anunțat că a divorțat - FOTO

Articole din aceeasi categorie