24.01.2023
Familia lui Martin Budurin s-a marit! Interpretul a salvat o pisicuta de sub fiarele unui automobil si poarta numele Maiei Sandu: „In momentul asta venea si presedinta noastra de la munca si a trebuit sa astepte” - VIDEO

A devenit deja o traditie ca de sarbatori Martin Budurin sa inlocuiasca cupa de sampanie cu o ceasca de ceai fierbinte. Asta pentru ca interpretul se imbolnaveste nu prima data la finele anului. Cum a inceput 2023, dar si ce planuri are pentru acest an afla de la reporterul PRO TV, Iulia Deliu, care a venit cu mai multe detalii intr-o transmisiune live pentru O Seara Perfecta.

„Noi suntem bogati in sarbatori. Am sarbatorit si pe stil vechi si pe stil nou. Am vrut sa ma duc in sat de Craciun, dar nu am putut. Nu stiu, parca e o traditie la mine si la inceput de ianuarie da peste mine raceala. Inainte era Covidul, anul trecut, chiar de 1 ianuarie a dat pe la mine un prieten foarte bun la inima si mi-a dat o doza de Covid-19 si am stat o luna in casa. Anul asta am avut cateva evenimente in seara de Revelion si probabil de undeva iarasi am prins o raceala, dar a trecut, a fost mai usor. Cam asa a fost Anul Nou. Acum eu stiu sigur ca daca si ne-a invatat ceva Covidul asta, ne-a invatat sa fim foarte atenti cu cei din jur”, Martin Budurin, interpret. 

A dat cartile pe fata! Iuliana Beregoi - despre relatia cu Ceanu Zheng si „concurenta” dintre ea si Andreea Bostanica: „Chestia cu hype-ul in legatura cu Ceanu, nu stiu de ce a facut-o” - VIDEO

De Revelion a muncit, iar de Craciun a stat acasa, in carantina. „Am stat singur, sunt cu doua feline, ai mei sunt in Franta. Dar, am putut sa ma lafai in placerea acestui virus. Mi-a trecut si acum sunt bine. Acum noi suntem ancorati in tot ce se intapla in jur, mereu in laptop, mereu in informatii. Uneori zic ca trebuie ceva de facut, de mers la un film. Anul a inceput si avem planuri multe. Avem planuri si pe duo, adica Catharsis, si pe plan solo. Voi trece din dormitor in camera baiatului, unde ma asteapta studioul si am cu ce ma ocupa”. 

Pentru interpret, anul 2022 a fost: „Bun, practic, si roditor. Ii dau nota 7,5. Mereu este loc de mai mult si de mai bine. Zic ca toata informatia si campul magnetic care s-a extins pe tot pamantul, te face sa nu prea ai chef de veselie, de a canta. Dar na, asta ne este meseria si trebuie sa o facem. Sper ca in anul 2023 se va duce naibii toate aceste razboaie. Tare sper sa se termine si sa se termine si cei care au inceput totul, nu vreau sa fiu rau. Nu trebuie sa ne axam pe chestiile astea, dar doare. Mai ales cand mereu stai cu mana pe valiza si te gandesti cum sa treci Prutul”. 

Este fata tatei: bruneta si cu pielea maslinie! Primul si cel mai induiosator interviu cu prezentatoarea stirilor PRO TV, Tatiana Nastas, dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara. Ce prenume au ales parintii: „Inseamna noapte, intunecat, ca parul si tenul ei”- INTERVIU

Pentru 2023, Martin Budurin are o multime de proiecte si scopuri. „Vreau sa ma ocup de acest proiect solo, sa mai invat niste lucruri, sa mai fac niste chestii, playlisturi, sa mai cumpar niste scule. Pe plan de Catharsis noi suntem invitati si in strainatate, la noi in diaspora. Vreau sa mai scot niste chestii. Asta este scopul meu. Sa traim in pace si bunastare”.

Pana de curand, Martin avea doar o pisica. Acum insa, acesta mai are o pisica, pe care o cheama Maia. „In vara, in august, sotia mea Angela facea placinte si a auzit ca o pisica miauna in curte si m-a trimis sa vad de unde se aude. Am gasit-o intr-o subsol, era foarte micuta, fugea de niste caini. Am dat sa o scot, m-a muscat si a fugit sub o masina, intre fiare, sub motor. Am chemat 112, au venit opt baieti, au ridicat masina si au scos un puisor micut de pisica de sub ea. Si in momentul asta venea si presedinta noastra de la munca, pentru ca locuim in aceeasi curte si a trebuit sa astepte 5-10 minute pana s-a rezolvat aceasta treaba. Cand am adus-o acasa, nu am mai stat pe dubii si am numit-o Maia. Mica si curajoasa. Nu ca as face o paralela, dar chiar nu am stat pe ganduri. Acum iata ca avem doua feline in casa”. 

Articole din aceeasi categorie