24.01.2023
A dat cartile pe fata! Iuliana Beregoi - despre relatia cu Ceanu Zheng: „Sunt o gramada de anunturi ca suntem impreuna” - VIDEO

Este un fenomen pentru generatia ei si nu doar. Este prima interpreta din Republica Moldova care a luat butonul de aur de la Youtube. Se poate mandri cu cei peste un milion de urmaritori pe Instagram, dar si circa trei milioane de abonati pe TikTok. Este vorba despre Iuliana Beregoi, care a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

In prezent, Iuliana Beregoi este in clasa 12-a. „E putin mai complicat, fiind ca e ultimul an. Dar e mai interesant, sunt experiente diferite si mai interesante. Am inceput sa merg la scoala pe bune si sa invat. Inainte tot mergeam, dar era asa ca o distractie, dar acum mi-am dat seama ca e ceva foarte serios, se apropie BACul si trebuie sa fiu la alt nivel”. 

Este fata tatei: bruneta si cu pielea maslinie! Primul si cel mai induiosator interviu cu prezentatoarea stirilor PRO TV, Tatiana Nastas, dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara. Ce prenume au ales parintii: „Inseamna noapte, intunecat, ca parul si tenul ei”- INTERVIU

Dupa liceu, Iuliana intentioneaza sa aplice la o facultate din Republica Moldova. „Probabil o sa merg undeva la frecventa redusa, ca sa am timp si pentru cariera. Da sigur o voi face. O sa plec, o sa stau plecata ca si acum, dar nu plec definitiv. O sa fac facultatea cel mai probabil totusi in Moldova. Asa am hotarat”.

Anterior, a fost lansat filmul „Doua Inimi”, protagonista caruia este Iuliana. „A fost pe locul 1 dupa Avatar in Romania si ma bucur foarte mult. Si ma bucur mult ca am adus filmul si in Republica Moldova. A avut un mare succes, am avut lansari in Romania in cateva orase. Stim cat am muncit la filmul asta. Am filmat totul in doua, trei saptamani si s-a montat la fel, in doua sau trei saptamani. Filmarile au avut loc la Iasi si am filmat o secventa si la concertul meu de la Bucuresti”. 

In film, Ana, sora Iulianei, este de partea rivalei interpretei. In viata reala insa: „E mereu de partea mea. Ma sustine mereu, mereu e alaturi de mine. Niciodata nu se discuta chestia asta. Niciodata nu am patit sa se puna ea impotriva mea sau chestii de genul asta”. 

De asemenea, recent, interpreta a lansat o piesa in colaborare cu Ceanu Zheng, care se numeste „Nu renunt”. In videoclipul oficial al melodiei putem vedea mai multe secvente din filmul „Doua inimi”. 

Dupa aparitia filmului, toti sunt interesati de relatia dintre Iuliana si Ceanu. „Toata lumea e curioasa si ma intreaba. Sunt o gramada de anunturi ca suntem impreuna. Nu, nu suntem intr-o relatie. Avem o relatie foarte stransa de prietenie, dar nu suntem iubit, iubita. Si o sa repet asta de cate ori o sa fie nevoie, pentru ca am inteles ca e nevoie sa repet asta. Chiar ma bucur ca avem relatia asta de prietenie foarte mult si in film am jucat impreuna si a fost mult mai simplu pentru noi, atata timp cat ne intelegem destul de bine. 

Emilian Cretu - un selfie de milioane! Actorul a pozat alaturi de Egor Kreed: „Mi-a zis sa-i dau tag, ca sa reposteze, sa vada toata lumea” - FOTO/VIDEO

Noi ne-am cunoscut inainte de filmari, ne-am cunoscut la o petrecere, am iesit de cateva ori, a fost chemat la ziua mea de nastere, s-a vazut cu managerii mei, au incheiat contractul, am inceput sa ne vedem tot mai des sa pregatim cateva chestii pentru film. Cand am fost in America, am mers tot pe plan de afacere si cam asa s-a strans prietenia noastra. Nu suntem un cuplu, suntem foarte buni prieteni”. 

In curand, Iuliana impreuna cu alti producatori si artisti vor face o „tabara” unde vor petrece mai mult timp si vor face muzica impreuna. „O sa facem muzica si o sa ma implic si eu mai mult, decat m-am implicat pana acum. Am crescut si am trecut si eu prin mai multe experiente si pot sa zic oficial ca am despre ce sa scriu si eu. Pana acum era mai complicat sa scriu, caci nu aveam despre ce, dar acum e mult mai usor sa ma deschid. O sa fie mai complicat la inceput, dar e ok. Simt acum altfel lucrurile si am multe de spus”.

Daca nu ar fi interpreta, Iuliana si-ar dori sa fie: „Niciodata nu m-am gandit la un plan B. Da, mai am eu cateva hobby-uri, imi place foarte mult sa coafez, dar niciodata nu m-am gandit la planul B si nici nu ma gandesc la el, pentru ca atunci cand ai un plan B, nu o sa te poti concentra pe planul A. Totusi, imi place sa coafez. Uneori imi pare ca ma coafez mai bine decat ma coafau unele stiliste”. 

„Nu suntem nici primii si nici ultimii care au vrut sa faca nunta si n-au mai ajuns s-o faca”. S-au separat definitiv? Ce dezvaluiri a facut Daniela Costetchi - VIDEO

Cel mai mare vis al sau este: „Sa aiba filmul „Doua inimi” succes si in Republica Moldova, sa ajunga pe Netflix si cel mai mare vis al meu e sa ajung pe international. Asta este visul meu si sunt sigura ca o sa ajung acolo”. 

Pentru anul 2023, Iuliana are o multime de planuri si proiecte. „Pregatim multe concerte. Daca o sa aiba succes filmul, poate o sa facem si partea a doua sau chiar un serial. Dar, cel mai important in momentul asta este sa ne apucam de treaba, sa facem muzica, sa lansam piese, sa pregatim mai multe concerte si sa pregatim cat mai multe surprize pentru acest an”. 

Iuliana Beregoi este prima interpreta din Republica Moldova care a primit butonul de aur de la Youtube. „Au fost niste reactii pozitive. A venit mama si mi-a zis ca mai am nevoie de 6 mii de abonati pana ajung la un milion. Eram atunci live pe TikTok si toti cei care erau cu mine au intrat la mine pe Youtube si s-au abonat si am ajuns impreuna la un milion. De obicei, pe Youtube se strang mai greu abonatii. Dupa 500 de mii, incepi sa urci mai greu. Pe Youtube nu cresc urmaritorii ca pe Instagram, acolo sunt oamenii care chiar te urmaresc. A fost un scop ca sa ajung la un milion, dar nu m-am asteptat ca se va intampla atunci”.

Articole din aceeasi categorie