24.01.2022
Familia Kardashian isi face deja planuri de inmormantare. Ce pretentii inedite au „divele‟ - FOTO

Kardashians sunt cunoscute in intreaga lume pentru stilul de viata extravagant si pentru pretentiile pe care le au, oriunde s-ar duce. De data aceasta, ele au inceput sa isi faca planuri serioase de inmormantare, iar cerintele lor sunt pe masura popularitatii. Care le sunt dorintele?

In lumea celebritatilor, nu este ceva neobisnuit sa iti faci planuri de inmormantare, de tanar. Pana la urma, inmormantarile pot fi costisitoare, mai ales daca esti o vedeta cu pretentii ridicate. Kris Jenner, Kim Kardashian si Khloe Kardashian deja se gandesc la investitiile pe care urmeaza sa le faca pentru ca totul sa fie pregatit, atunci cand vor pleca din aceasta lume. De pilda, Kris Jenner a vorbit intr-un episod din „Keeping Up With The Kardashians‟, despre cumpararea unui loc de veci si despre testarea sicrielor.

Ce trebuie sa stie viitoarele iubite ale lui Timati! Mama rapperului a dezvaluit cateva detalii: „Daca esti nora, cauta compromisuri...”

Caitlin Doughty, proprietara unei case funebre, a fost contactata de compania de productie a serialului, si a fost rugata sa le faca o oferta vedetelor. Producatorului i-ar fi placut sa filmeze planificarea inmormantarii familiei Kardashian, insa acest lucru, nu s-a mai intamplat, scrie Mirror.

Duce o viata pe muchie - de sabie! Alex Magala este moldoveanul care a cucerit lumea datorita talentului si curajului sau inedit: „Vreau sa inregistrez un nou record mondial, pe care lumea nu l-a mai vazut” - VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie