28.01.2022
Halle Berry, farsa cu final neasteptat: “M-am prefacut ca ma casatoresc cu iubitul meu. Bausem mult la bar” - FOTO

Halle Berry a recunoscut ca era in stare de ebrietate cand a postat pe Instagram farsa cu nunta ei. 

Postarea a aparut pe contul vedetei chiar la inceput de an si spune ca prank-ul a fost unul cat se poate de bine pus in scena, in plasa lui cazand foarte multi fani. 

Nu doar admiratorii cuplului Van Hunt si Halle Berry au fost pacaliti, ci si staruri precum Dwayne Johnson, Octavia Spencer si Ava DuVernay. La doar cateva minute dupa postare, urarile pentru cei doi au inceput sa curga cu zecile. Imaginea buclucasa ii infatiseaza pe cei doi sarutandu-se intr-o capela. 

Invitata la celebra emisiune americana „The Tonight Show cu Jimmy Fallon”, Halle Berry i-a povestit prezentatorului cum s-a nascut ideea farsei cu final neasteptat. Ea si cu iubitul se aflau intr-o frumoasa vacanta exotica: „Am baut o multime de bauturi la bar”, a explicat actrita. „Incercam sa ajungem in camera noastra, cand am trecut pe langa aceasta capela. Ne-am gandit sa intram, sa vedem ce e inauntru.

Cand au ajuns acolo, Halle Berry s-a gandit s-o pacaleasca pe mama lui Van Hunt, asa ca s-au fotografiat langa altar si apoi au postat imaginea cu mesajul edificator. In descrierea pozei, cei doi au convenit sa mentioneze: „Ei bine, iata... Este cat se poate de OFICIAL!”.

Apoi, au mai adaugat o poza si au continuat cu mesajul „Este 2022!”, dar nimeni nu s-a prins de pacaleala, a povestit Halle Berry. Cine s-ar fi gandit sa se uite si la cea de-a doua poza? Lucrurile pareau destul de clare. 

Nimeni nu s-a prins de gluma”, a spus actrita. „Dupa 20 de minute ne-am zis ca suntem nemernici. Toata lumea a crezut-o... Nu-mi vine sa cred ca atat de multi oameni n-au dat swipe. Chiar nu stiam ca oamenii nu obisnuiesc sa dea swipe. Promit ca nu voi mai publica niciodata imagini cu swipe, pentru ca stiu ca nimeni nu se uita mai departe de prima fotografie”.

Berry si muzicianul Hunt si-au facut publica relatia in septembrie 2020. Imediat dupa ce cuplul a dat frumoasa veste, o sursa din anturajul celor doi a declarat pentru publicatia People ca ei se intalneau deja de „cateva luni”. “Este chiar pe placul copiilor ei, s-a integrat foarte bine in familia lui Berry”, a mai povestit un prieten apropiat al celor doi.

Jilissa, viitor avocat si-a etalat formele perfecte intr-un bikini minuscul. Blonda a facut senzatie pe Instagram - FOTO

In editia de final de an a publicatiei americane Women's Health, vedeta a vorbit deschis despre modul in care relatia ei cu Hunt a facut-o o „mama mult mai buna” pentru cei doi copii ai sai.

"Ma simt foarte implinita. Sunt cu adevarat fericita cu viata mea sentimentala de acum. Ma simt bine ca mama, ca artist", a spus ea despre relatia ei cu Hunt. „Sunt o mama mult mai buna in aceasta circumstanta decat as fi fost daca as fi ramas intr-o relatie superficiala. Chiar nu m-ar fi facut sa ma simt asa cum trebuie. Nu fac niciodata lucruri de fatada”.

Marturisesc ca, mai intai de toate, e bine sa avem grija de noi, pentru ca nu poti fi o mama buna pentru copiii tai daca nu esti cu adevarat fericita si te simti bine cu tine”, a adaugat ea.
 Bat clopote de nunta pentru interpreta Diana Stoica! Dupa 5 ani de relatie, tanara a fost ceruta de sotie - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie