12.07.2024
Fac o echipă bună acasă, dar și în sport! Cum este susținută Anastasia Nichita de către logodnicul ei, dar și cum se comportă cu ea la antrenamente - VIDEO

În cadrul primului episod dintr-o serie de filme documentare marca „Six Points Media”, Anastasia Nichita, luptătoare de top în stilul lupte libere, a povestit despre relația de dragoste și nu doar, cu logodnicul său, Valeriu Mircea, campion mondial la arte marțiale mixte. Cu o poveste comună de viață și o susținere necondiționată în carierele lor sportive, cei doi își demonstrează devotamentul atât la antrenamente, cât și în afara acestora.

Anastasia și Valeriu au foarte multe lucruri în comun. „El este campion și eu la fel, eu am crescut cu bunicii, el la fel. La el părinții au divorțat, la mine la fel, a pierdut un frate, și eu l-am pierdut”, a povestit luptătoarea. 

Anastasia a povestit că logodnicul său este cel mai bun bărbat la care ea ar fi visat vreodată. „Acasă este cel mai bun bărbat la care eu puteam să visez, este grijuliu, mereu vrea să mă ajute, să mă protejeze, să-mi dea un sfat, el este probabil persoana care îmi vrea cel mai mult binele de pe acest pământ”. 

Influențează vârsta asupra procesului de slăbire? Când Cristina Miron a început să slăbească conștient - VIDEO

Dar în sport, el este mai sever, diferit de cum se comportă acasă. „Când este mai sever, când este mai moale, dar la general nu este ca acasă. În sală nu îi este milă de mine, sunt momente în care putem să ne contrazicem, dar asta e ceva normal, suntem ambii sportivi, ambii avem caractere puternice”, a spus campioana. 

„E ascultătoare la antrenamente, mai comentează câteodată. Eu sunt viitorul soț și farul care o ține pe ea, noi acum suntem uniți”, a adăugat Valeriu Mircea. 

Sfinții Apostoli Petru și Pavel - sărbătoare specială pentru cei care poartă aceste nume. Cine sunt vedetele de la noi care sărbătoresc astăzi ziua onomastică - FOTO

 Campionul a început să se implice în cariera Anastasiei pentru că vedea că lucrurile nu stau bine. „Eu veneam acasă și îi mai spuneam din problemele pe care le aveam, el nu putea să fie indiferent, dar încet, încet, a început să se implice în cariera mea, pentru că vedea că lucrurile nu stau bine și eu nu sunt bine”, a povestit Anastasia. 

„Datorită lui, eu am înteles multe lucruri, am devenit mai matură din punct de vedere emoțional. Am avut situații când trebuia să ne despărțim, dar eu am văzut cât de mult el vrea ca noi să continuăm acest drum”, a menționat tânăra. 

Cele 20 de kilograme în plus au devenit o binecuvântare pentru ea. Moldoveanca din Madagascar, Cynthia Elisoa: „M-au protejat de loviturile și rănile vieții” - FOTO

Valeriu Mircea este un luptător MMA de la noi din țară. El acumulează până în prezent 29 de victorii în cariera sa, cea mai recentă fiind înregistrată în luna iunie a anului trecut, când l-a învins pe polonezul Roman Szymanski.

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova în stil lupte libere. A câștigat medalia de aur la proba feminină 59 kilograme la Campionatul European de Lupte din 2020, desfășurat la Roma. În același an, a luat aurul la aceeași probă la Individual Wrestling World Cup, competiție organizată în locul Campionatului Mondial.

SURSĂ FOTO: Instagram/ anastasia_nichita

Articole din aceeasi categorie