14.11.2022
Expresiva Printesa Kate la slujba de Ziua Comemorarii de la Cenotaf din Londra, pentru prima data langa Regina consoarta Camilla

Este o zi importanta si plina de semnificatii pentru familia regala britanica. Si este si prima fara regretata Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii in viata.

Caci nu a fost prezenta nici in 2021. Indragita suverana a inceput sa aiba probleme de sanatate chiar de anul trecut, in preajma Zilei Comemorarii. Fusese internata doua zile si a primit un indemn ferm la odihna, caci altfel Regina Elisabeta nu ar fi ratat aceasta zi foarte importanta pentru Marea Britanie. Iata ca in 2022, isi face debutul noua regina la acest eveniment: consoarta Camilla. A avut-o alaturi pe nelipsita Kate Middleton, pentru prima data la Ziua Comemorarii in calitate de Printesa de Wales. In aceeasi formula s-au aflat si anul trecut, doar ca erau diferite titlurile: actuala regina era Ducesa de Cornwall, iar Printesa de Wales era Ducesa de Cambridge.

Cleopatra Stratan, adevarul despre relatia cu soacra ei. Cum se inteleg, de fapt, cele doua

Membrii regali se strang la Cenotaf alaturi de membri reprezentativi ai guvernului, armatei si veteranilor pentru a-i comemora pe cei care si-au pierdut viata in conflicte.

Tinuta in cea mai apropiata duminica de data de 11 noiembrie, pentru a marca sfarsitul Primului Razboi Mondial, este o zi plina de semnificatii pentru monarhul Marii Britanii. Elisabeta nu a lipsit niciodata! Si in aceasta zi, protocolul este unul extrem de sobru, cernit si serios.

Lucru urmat intocmai de doamnele care au preluat fraiele monarhiei: Regina consoarta Camilla si Printesa Kate Middleton.

Amandoua au fost drapate in negru, cu palarii si celebrul simbol floral in piept. Este vorba de brosa cu flori de cristal a Legiunii Britanice Regale, cu trei maci rosii.

Pe 12 noiembrie, cu o zi inainte de slujba de Ziua Comemorarii de la Cenotaf din Londra, Printul William si Printesa Kate au participat la festivalul anual de Ziua Comemorarii de la Royal Albert Hall. Si aici regalii au respectat codul vestimentar, tinute negre si brosa simbolica in piept.

Asa arata Bianca Spermezan, superba iubita a lui Denis Roabes de la The Motans. Afla cum a cunoscut-o artistul pe aleasa inimii lui: „E insula mea” - FOTO

Articole din aceeasi categorie